אוכלים את הלב:דואט של לבבות ושוקולד

    נאוה כרמון No Comments on אוכלים את הלב:דואט של לבבות ושוקולד

    מי לא אוהב לבבות עם שוקולד • זה חגיגי זה כיף זה יכל להיות עם המון סמליות להגיש את זה לאלה שאנחנו אוהבים • תבקשו עזרה מהילדים והם יעזרו לכם להגיע לתוצאה מושלמת

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    כריכי לבבות/תרגום נאוה כרמון

    רכיבים:
    3 ביצים
    1.5 כפות סוכר
    1/4 כוס סוכר (עבור מרנג)
    1/2 כוס קמח
    3 כפות מים חמים
    1.5 כפות שמן צמחי
    3.3 כפות שמנת מתוקה
    1.5 כפות סוכר
    200 גרם שוקולד  להמסה
    קישוטים לפיזור

    אופן ההכנה:
    •מחממים תנור ל 175 מעלות צלזיוס

    •מפרידים את החלמונים מן החלבונים בשתי קערות שונות. מתחילים להקציף  את החלבונים עם מערבל חשמלי.

    •מוסיפים את הסוכר בשני שלבים, מקציפים את החלבונים לקצף פסגות נוקשה.

    •מערבבים 2 כפות סוכר, שמן צמחי מים חמים עם החלמונים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.

    •מנפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

    •מוסיפים כפית אחת גדולה של מרנג לתערובת החלמונים ומערבלים היטב.

    •מקפלים פנימה את שאר מרנג ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.

    •מרפדים תבנית בנייר אפייה.

    •אופים במשך 12 דקות ב 175 מעלות צלזיוס אחרי שהעוגה מתקררת,

    •גוזרים צורות לב

    •מערבבים את השמנת עם הסוכר ומקציפים עד למצב של פסגות רכות.

    •מורחים קצת קצפת בין שתי עוגות.

    •ממיסים את השוקולד לתערובת חלקה ויוצקים מעל העוגות.

    מקשטים עם קישוטים אכילים האהובים עליכם.

    •מגישים באהבה.



    0 תגובות