- רדיו קול חי - -

מתוק קופצני וכיף • פופקורן מקורמל לכבוד שבת

כולנו אוהבות פופקורן.

אצלנו בבית – שב"ה מקפידים על תזונה בריאה ומזון ביתי טרי ומזין – פופקורן כרמל הוא אחד הממתקים האהובים לשבת, במקום החטיפים מלאי החומרים המתועשים והמזיקים לגוף.

מכיוון שאנו מכינים אותו במכשיר פופקורן על בסיס אוויר חם, ללא שמן וטיגון, הוא יותר בריא מהפופקורן הנמכר בחנויות.

הוספנו את הטוויסט שלנו, וקיבלנו פופקורן כרמל טעים בטירוף!

חשוב לזכור שתירס נחשב לפחמימה, ולכן יש להיזהר בכמויות ולא להפריז, למרות שעם המתכון הזה זה לא קל…

אז הנה המתכון:

לאחר שהכנתם את הפופקורן במכשיר המיוחד, תחממו תנור ל 200 מעלות.

בסיר קטן, תמיסו 2 כפות שמן קוקוס, 2 כפות סוכר חום, 2 כפות סילאן טהור ומעט מלח. תסדרו את הפופקורן בתבנית גדולה מרופדת, וצקו מעל את הרוטב.

תאפו 5 דקות במסילה הגבוהה ביותר בתנור, עד שהפופקורן קצת "שרוף".

בתיאבון ושבת שלום!

רבקי אוסטרובר
מאמנת להתפתחות אישית
מאמנת כושר, תזונה ובריאות