על הלחם לבדו: 4 מתכוני לחם משובחים שימלאו את הבית בריח

    מירי זורגר No Comments on על הלחם לבדו: 4 מתכוני לחם משובחים שימלאו את הבית בריח

    ארבעה מתכוני לחם מופלאים, קריספיים, מיוחדים, עם כל טוב מצרים אז איך תרצו את הלחם שלכם? עם אגוזים? או פסטו? ומה דעתכם על מיני בייגלס סטילייסטיים עם סלמון מעושן מפנק? יאללה צאו לדרך בתאבון

    22:58
    24.04.24
    אבי יעקב No Comments on תקלה חמורה ברשת יש חסד: מוצרים ללא כשרות לפסח

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    לחם אגוזים
    מצרכים:
    450 גר' קמח מלא
    230 גר' קמח לבן
    1 כף מלח
    50 גר' דבש
    15 גר' שמרים טריים
    460 מ"ל מים פושרים
    100 גר' אגוזי מלך

    אופן ההכנה:
    את האגוזים יש לקלות עד להשחמה קלה ולקצוץ גס
    בקערת המקסר יש לשים שמרים מים ודבש ומעל קמח
    ללוש 10 ד' להוסיף קמח ואגוזים וללוש 5 ד' נוספות
    התפחה של שעה עד שעה וחצי ואז הוצאת אוויר וחלוקה ל 2 ככירות שוות
    לצור צורה ולשים בתבנית אינגליש להתפיח שעה נוספת לחרוץ עם סכין חדה
    אפיה בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות 10 ד' עם לחות להוריד ל 180 ולאפות עוד חצי שעה
    הלחם מעולה בהקפאה

    מיני בייגלס עם גבינת שמנת וסלמון מעושן
    מצרכים לבצק:
    1 ק"ג קמח
    1 כף מלח
    קובית שמרית
    2 כוסות חלב
    1 שמנת חמוצה
    1/2 כוס סוכר
    1/2 כוס שמן
    100 גר' חמאה

    מלית :
    500 גר' גבינת שמנת
    3 שיני שום כתושות
    3 כפות עירית קצוצה
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    סלמון מעושן
    לקישוט
    עלי מקרו חרדל

    אופן ההכנה:
    מכינים בצק מהמצרכים הנ"ל ומכסים בניילון נצמד ושמים להתפחה לכשעה
    שוקלים כדורים של 30 גר' ומגלגלים לבייגלס
    מניחים בתבנית מרופד בנייר אפיה מברישים בביצה ושומשומים
    אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים עד להשחמה
    מצננים
    הכנת הגבינה
    מערבבים את
    כל המצרכים מלבד הסלמון טועמים ומתקנים תיבול
    חותכים כל בייגל ל 2 מורחים בגבינה מסדרים מעל סלמון מניחים עלי מקרו וסוגרים

    לחמים שהם חגיגה לחיך ולעיניים

    לחמים שהם חגיגה לחיך ולעיניים

    לחמניות פסטו
    מצרכים:
    ללחמניות
    1 ק"ג קמח קוסמין
    50 גר' שמרים
    2 ביצים
    100 גר' חמאה
    1 כפית מלח
    2 כפות סוכר
    3/4 כוס שמן
    2-3 כוסות מים
    למלית הפסטו
    1 צרור פטרוזליה
    5-6 שיני שום
    1 כוס שמן זית
    1 כפית מלח
    1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    לציפוי
    1 כוס שומשום לבן

    אופן ההכנה:
    הכינו בצק מהמצרכים הנ"ל והניחו להתפחה כשעה

    הכנת הפסטו:
    במעבד מזון יש לשים את המצרכים ולעבד למחית חלקה

    הרכבת המנה:
    יש לחלק את הבצק ל 4 ולרדד כל עלה למלבן צר וארוך
    לחתוך למשולשים
    למרוח פסטו ולגלגל לקרואסון
    הניחו את הקרואסונים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
    הברישו בביצה טרופה ופזרו שומשום
    אפיה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה כ 40 ד

    IMG-20170126-WA0023

    מצב פסטו

    לחם גרעינים:
    מצרכים:
    350 גר' קמח לבן
    150 גר' קמח מלא
    20 גר' קמח
    20 גר' שמרים טריים
    300 מ"ל מים
    20 מ"ל שמן זית
    50-60 גר' תערובת גרעינים

    אופן ההכנה:

    לערבב קמחים
    בקערה יש לשים שמרים מים ומעל את הקמחים והשמן ללוש 10 ד' להוסיף מלח וגרעינים וללוש 5 ד' נוספות
    לשים בקערה משומנת ולהתפיח כשעתים
    לעצב צורה לחרוץ ולאפות בתנור שחומם מראש ל 220 מעלות 10 ד' ראשונות בלחות להנמיח ל 180 מעלות ולאפות חצי שעה נוספת



    0 תגובות