כמה אפשר לטחון געפילטע פיש? סלמון קרמבל וקוד עם פאסון

    מירי זורגר No Comments on כמה אפשר לטחון געפילטע פיש? סלמון קרמבל וקוד עם פאסון

    בדגים כמו דגים חייבים לגוון ,אחרת כולם יצביעו בידיים ויבקשו לסיים עם הסאגה שלא נגמרת • מיוחד לשבת 2 מתכוני דגים של מירי זורגר טעימים במיוחד, שונים וכיפיים, שבת של שלמות

    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פיש אנד ציפס

    מצרכים

    6 מנות של פילה קוד ללא עור ועצמות חתוך לאצבעות

    מלח

    מיץ מלימון

    פלפל שחור גרוס טרי

    לטמפורה

    1 כוס קמח תופח

    2 ביצים

    2 שיני שום כתושות

    4 כפות פטרוזליה קצוצה

    1/2 כפית מלח

    1/2 כוס מים

    לתפוחי האדמה

    6 תפוחי אדמה מבושלים בקליפה פרוסים ל 8 לאורך

    אופן ההכנה

    את הפילטים של הדג ממליחים ומפלפלים ומזלפים את הלימון, מכסים ומשהים לשעה במקרר

    מכינים את הטמפורה:

    מערבבים את כל המצרכים לבלילה סמיכה

    הכנת המנה

    מחממים שמן עמוק עד שיש בועות עדינות מסביב לכף עץ,טובלים את הפילה בטמפורה ומטגנים עד להשחמה,

    כמו כן מכינים כך גם את פרוסות התפוחי אדמה,מגישים עם מיונז.

    סלמון בלבוש חגיגי

    סלמון בלבוש חגיגי

    סלמון קרמבל

    מצרכים

    6 מנות פילה סלמון ללא עור ועצמות

    מלח

    פלפל שחור גרוס טרי

    מיץ מלימון אחד

    5 כפות מיונז

    לציפוי קרמבל

    3 כוסות פירורי פנקו

    4 שיני שום כתוש

    3 כפות פטרוזליה קצוצה

    2 ביצים

    4 כפות שמן

    1 כפית מלח

    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה

    מתבלים את מנות הדג במלח פלפל ומיץ לימון ומניחים מכוסה במקרר

    הכנת הקרמבל

    בכלי מניחים את כל המצרכים ומערבבים למסת פירורים

    הרכבת המנה

    בתבנית מניחים את מנות הסלמון מורחים מעל מיונז ומפזרים בנדיבות פירורים מהדקים היטב

    מעבירים לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות ואופים ללא כיסוי 10 ד'

    מגישים חם



    0 תגובות