מעבר לאתר המותאם

גם למזרחיים מגיע • צורוס וספינג' שלא תפסיקו לאכול

מירי זורגר No Comments on גם למזרחיים מגיע • צורוס וספינג' שלא תפסיקו לאכול

מירי זורגר במתכונים לסופגניות עדתיות • צורוס – סופגניה ספרדית מקורית וספינג' – הסופגניה המרוקאית הקלאסית מקבלות מימד חדש של עומק והנאה מכל ביס • בתיאבון

ספינג' אבנר בן גיאת
צילום: אבנר בן גיאת

צורוס- סופגניות ספרדיות

מצרכים

1 כוס מים

100 גר'  מרגרינה

3 כפות סוכר

1/4 כפית מלח

1 כוס קמח- 150 גר'

3-4 ביצים

שמן לטיגון עמוק

1/2 כוס סוכר לציפוי

אופן ההכנה

בסיר שמים מים חמאה סוכר ומלח ומביאים לרתיחה

מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת בצק

מסירים מהאש ומעבירים לקערת המקסר עם מלוש הגיטרה

מעבים מעט לצינון הבצק

מוסיפים ביצה ומערבבים להטמעת הביצה מוסיפים כך את 3 הביצים ומעבדים לבצק חלק

אם הבצק עדין יבש מוסיפים ביצה נוספת

מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר משונן ומזלפים מקלות בגודל הרצוי וחותכים עם סכין

מטגנים עד להשחמה מוצאים לנייר סופג ומצפים בסוכר גבישי

מגישים עם רוטב שוקולד

ספינג מרוקאי

מצרכים

600 גר' קמח לחם

25 גר' שמרים קוביה

80 גר' סוכר-1/2 כוס

10 גר' מלח-1 כפית

2 ביצים

1 כוס מים – 250 מ"ל

100 מ"ל מיץ תפוזים

150 מ"ל שמן קנולה

אופן ההכנה

מכינים בצק מכל המצרכים עיבוד כ 7 ד'

מכסים ומתפיחים כשעה

מוציאים אוויר ומתפיחים כשעה נוספת

מחממים שמן לדרגת בעבוע עדין סביב כף עץ

משמנים את הידיים ולוקחים פיסות מהבצק יוצרים חור במרכז ומטגנים כ 2 ד' מכל צד או עד להזהבה עדינה

מוציאים לנייר סופג ומצפים בסוכר



0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>