מירי זורגר עם מתכונים לסופגניות שייגמרו תוך שעה

    מירי זורגר 2 Comment on מירי זורגר עם מתכונים לסופגניות שייגמרו תוך שעה

    נכון שזה משמין, אבל עדיין אין כמו ריח של סופגניות טריות שנישא בחלל הבית • קבלנה כמה מתכונים לכבוד שבת שקודם שבת ערב חנוכה • מה דעתכן על סופגניות אפויות, דונאטס או סופגניות בזילוף?

    Doughnuts (sofganiot) on sale at Marzipan bakery in Jerusalem market, for the upcoming Jewish holiday of Hanukkah. on December 02, 2015. Photo by Lior Mizrahi/Flash90 *** Local Caption *** ???????? ??????? ????? ?????? ??? ???? ????? ????? ??
    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    סופגניות בזילוף

    מצרכים

    350 גר  קמח  תופח

    400 מ"ל קצפת צמחית

    2 ביצים

    20 גר'   סוכר

    10 גר'  וניל

    קורט מלח

    אופן ההכנה

    לערבב את המצרכים במעבד מזון

    להניח למנוחה כחצי שעה

    לחמם שמן עמוק לשים את המסה בשק זילוף ולזלף מעט מסה ואז לחתןך עם מספרים

    להמשיך כך עד שהסיר מלא בסופגניות

    לטגן עד להשחמה

    להוציא לתוך מסננת

    לפזר א סוכר ולהגיש

     

    סופגניות אפויות

    מצרכים

    1 ק"ג קמח

    50 גר' שמרים

    8 כפות סוכר

    200 גר' חמאה

    2 כוסות חלב

    2 סוכר וניל

    2 כפות קונייאק

    2 ביצים

    1 כפית מלח

    לציפוי

    50 גר' חמאה להברשה

    לסירופ סוכר

    2 כוסות סוכר

    2 כוסות מים

    אופן ההכנה

    בקערת המיקסר הניחו את מצרכי הבצק ועבדו כ 10 ד לבצק רך

    כסו והתפיחי כשעה

    הכנת הסירופ סוכר

    בסיר בשלו את המים והסוכר עד להמסה מלאה של הסוכר והניחו להתקרר

    צרו כדורים במשקל של 30 גר' וסדרו  על גבי תבנית מרופדת בניר אפיה והתפיחו כחצי שעה נוספת

    הברישו  בחמאה מומסת ואפו בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה

    כשהסופגניות יצאות מהתנור הברישו מיד בסירופ סוכר

    מלאו במלית הרצויה והגישו

     

    דונאטס

    מצרכים

    1 ק"ג קמח

    50 גר' שמרים טריים

    1/4 כוס סוכר

    2 ביצים גדולות

    1/2 כוס חלב

    100 גר' חמאה רכה

    1/2 כפית מלח

    1 שמנת חמוצה

    אופן ההכנה

    בקערת המיקסר שמים את כל הרכיבים מלבד החמאה ומעבדים לבצק רך בסוף שמים את החמאה קוביה קוביה עד להטמעות בבצק

    מתפיחים להכפלת הנפח

    מכינים ריבועי נייר מנייר פרגמנט

    מרדדים את הבצק לעלה עבה קורצים דונאטס בגודל הרצוי ומניחים ע"ג רבועי נייר האפיה

    מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים את הסופגניות עד להשחמה

    מצפים בגנש שוקולד



    2 תגובות

    מיין תגובות
    1. 2

      שעה זה המון זמןןן

    2. 1

      כמה רעל, מסוכן לבריאות!