אורחים נוחתים פתאומי? • מתכון לאנשים עם לב פריך

    נאוה כרמון 2 Comment on אורחים נוחתים פתאומי? • מתכון לאנשים עם לב פריך
    22:46
    23.04.24
    הרב אייל אונגר No Comments on איך נראה את ההצלחה בשגרת החיים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מכירים אותם?
    את האנשים האלה שמתקשרים פתאום לפעמים הם בני דודים או חברים או קרובים מדרגה שלישית או חברים מהתיכון שבדיוק מגיעים במקרה לחתונה בסביבת המגורים שלכם ופשוט רוצים לבא לאמר שלום?

    אז כן בתוך קלחת החיים יש לפעמים ביקורים מפתיעים ואז אתם תופסים את הראש בשתי ידיים, ומהחלל שנוצר בין האצבעות אתם מגלים סלון הפוך, שקית חלב ריקה, ארון ריק, וילדים עם חצאי פיג'מות ומה עושים עכשיו???

    אז הנה 2 מתכונים קלי קלות עם מצרך אחד בסיסי שכדאי שתכירו שיכול בהחלט להציל אתכם ממצבים מעין אלה,הבסיס זה בצק פריך מתוק שתמצאו בכל סופר ונא לא להתקמצן (גם אם זה יקר קצת) זה מוצר שווה עם תוצאה מרשימה וטעימה עם סיכוי כזה שהאורחים לא ירצו לעזוב בסוף (לוקחים סיכונים בחיים).

    פאי תפוחים קלי קלות/נאוה כרמון
    התחתית :
    בצק פריך מתוק של מעדנות

    מלית:
    5 תפוחי סמיט מקולפים וחתוכים לקוביות
    חצי כוס סוכר
    כף קינמון
    כף קורנפלור

    אופן ההכנה:
    מבשלים את המלית על אש קטנה,בלי מים,התפוחים עצמם מפרישים נוזלים,כשהתפוחים משנים צבע לקצת שקוף מוסיפים קורנפלור ומערבבים טוב טוב:קורנפלור סופח נוזלים אז תזהרו שלא ישרף,מרפדים תבנית עמוקה עגולה בבצק פריך גם את הדפנות.קצת מוטוריקה עדינה לא תזיק,שופכים את התפוחים,מקשטים מלמעלה עם שאריות בצק ואופים בתנור שחומם ל180 מעלות עד שהבצק משחים.

    עד שזה נאפה תספיקו להכין עוד אחד בטעם אחר לאירוח מושלם (אל תשכחו לרוץ לקנות חלב כי זה עף עם קפה)
    שושנים פריכות/נאוה כרמון
    פותחים בצק פריך מתוק כנ"ל
    מורחים ממרח אהוב – שוקולד/תמרים/לוטוס מפזרים מעל קוקוס,מגלגלים תוך כדי הידוק לרולדה,חותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ,אופים ב180 מעלות עד שעוגיות מזהיבות,ניתן לפזר אבקת סוכר למעלה.
    שושנים
    בתאבון!



    2 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      לא נותן חשק להכין