הורסת דיאטות כרונית • דואט שוקולד וקפה

    הזדמנות להזמין חברה לשיחה על כוס קפה השבוע קראתי מחקר כי זה טוב יותר מאלף פסיכולוגים..
    אדית מיכה No Comments on הורסת דיאטות כרונית • דואט שוקולד וקפה

    עוגת שוקולד עם קרם קפה • סיבה לשבור שיגרה • לא קלה להכנה אבל שווה כל ביס

    הזדמנות להזמין חברה לשיחה על כוס קפה השבוע קראתי מחקר כי זה טוב יותר מאלף פסיכולוגים..
    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    לפעמים אנחנו אוהבים להתפנק בלי סיבה, סתם כך.
    אולי כי עברנו יום מבאס ואין דבר יותר מרגיע מעוגה נימוחה ומשכרת, או סתם השגרה כבר מתחילה לחפור לנו ואז שוברים אותה עם מאפה בית שמריח לכל השכונה.
    אז לכבוד ימי השגרה, והזדמנות להזמין חברה לשיחה על כוס קפה השבוע קראתי מחקר כי זה טוב יותר מאלף פסיכולוגים…

    קבלו אותה -עוגת שוקולד עם קרם קפה

    לבסיס שוקולד:
    100 גרם חמאה מומסת
    150 גרם (3/4 כוס) סוכר
    1 כפית קפה נמס
    1/2 כפית תמצית וניל
    קורט מלח
    2 ביצים
    2 כפות חלב
    100 גרם (3/4 כוס) קורנפלור
    40 גרם (4 כפות) אבקת קקאו
    1 כפית אבקת אפייה
    100 גרם שוקולד חלב קצוץ דק

    לקרם קפה:
    375 מ"ל (מכל וחצי) שמנת מתוקה
    3 כפות אינסטנט פודינג וניל
    2 כפיות קפה נמס
    2 כפות אבקת סוכר

    לציפוי שוקולד:
    100 גרם שוקולד מריר
    125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה

    לקישוט:
    50 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס

    עוגת קפה 2

    אופן ההכנה:
    * בסיס שוקולד: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
    * בקערה טורפים יחד חמאה, סוכר, קפה, וניל, מלח, ביצים וחלב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    * מוסיפים קורנפלור, אבקת קקאו ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
    * מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים עד שהוא נטמע בצורה אחידה בתערובת.
    * יוצקים את התערות לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
    * אופים במשך 20-25 דקות או עד שהבסיס מתייצב בשוליים, תופח וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
    * מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
    * קרם קפה: בקערת מיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, אינסנטט פודינג, קפה ואבקת סוכר במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
    * יוצקים את הקרם על גבי הבסיס ומיישרים את החלק העליון.
    * מצננים לחלוטין במקפיא במשך 2-3 שעות לפחות.
    * ציפוי שוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
    * יוצקים את הציפוי על גבי שכבת קרם הקפה הקפואה ומיישרים.
    * מקשטים בשברי שוקולד מריר.
    * שומרים את העוגה במקרר עד להגשה.



    0 תגובות