עונת הסניקרס • קינוח מדהים ויפהפה לחג

    אפרת ליבפרוינד 2 Comment on עונת הסניקרס • קינוח מדהים ויפהפה לחג

    את הקינוח המדהים הזה כדאי להגיש בכוסות קטנות משום שהוא מרוכז מאוד ועם דברים טובים,הפופקורן בקרמל יכול לשמש לאינספור קינוחים וקישוטים לעוגות ופטיפורים

    סטיילינג אינה גוטמן צילום: רומן מנגן
    14:35
    28.03.24
    אתר קול חי No Comments on צמרת עולמות הרפואה והטכנולוגיה השתתפו בוועידת 'למענכם'

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    החג המקסים בעיצומו ואנחנו מחפשות כל הזמן מתכונים חדשים ומעניינים
    כוסות במילוי קרמל בוטנים, קרם סניקרס וקישוט פופקורן (40-30 כוסות)

    את הקינוח המדהים הזה כדאי להגיש בכוסות קטנות משום שהוא מרוכז מאוד ועם דברים טובים,הפופקורן בקרמל יכול לשמש לאינספור קינוחים וקישוטים לעוגות ופטיפורים.
    נתתי אפשרות פרווה לכל אורך המתכון. (בקרם חמאת הבוטנים באפשרות הפרווה אפשר להשמיט את גבינת השמנת מאחר ואין לה תחליף פרווה.)

    לקרמל בוטנים מלוח:
    180 גרם (כוס פחות 2 כפות) סוכר
    120 גרם (3\1 כוס) גלוקוזה או דבש
    375 מ"ל (מכל וחצי) שמנת מתוקה חלבית או צמחית, מחוממת מעט
    80 גרם חמאה או שמן קוקוס או מרגרינה
    2 גרם (קורט) מלח ים אטלנטי או מלח רגיל
    120 גרם בוטנים מלוחים קצוצים גס

    לקרם חמאת הבוטנים:
    250 גרם (מכל) גבינת שמנת
    100 גרם אבקת סוכר
    100 גרם (2\1 כוס) חמאת בוטנים רכה
    375 מ"ל (מכל וחצי) שמנת מתוקה או צמחית
    ½ כפית מחית וניל או תמצית וניל שקופה איכותית
    50 גרם (½ כוס) בוטנים מלוחים קלופים, קצוצים

    לפופקורן בקרמל:
    2 כוסות פופקורן מוכן (גם פופקורן קנוי מלוח זה מעולה!)
    120 גרם (2\1 כוס) סוכר חום
    60 מ"ל (4\1 כוס) שמן
    60 מ"ל (4\1 כוס) גלוקוזה או דבש
    2 כפיות שטוחות אבקת קקאו
    2 גרם (כפית שטוחה) אבקת סודה לשתייה

    הכנת הקרמל:
    מחממים מעט את הגלוקוזה במיקרוגל ויוצקים אותה למחבת רחבה.
    מוסיפים את הסוכר וממיסים את שניהם יחד לקרמל בהיר.
    מוסיפים את השמנת המחוממת ומבשלים על להבה נמוכה עד שהתערובת חלקה ואין בה גושים כמעט.
    מסירים מהאש. מסננים כדי להרחיק את הגושים.
    מקררים מעט. מוסיפים את החמאה וטוחנים במוט טוחן עד שהחמאה נטמעת בקרמל.
    מוסיפים את המלח.
    מוסיפים את הבוטנים ומערבבים היטב.
    מקררים את התערובת לטמפרטורת החדר ומעבירים אותה לשקית זילוף.

    הכנת הקרם:
    מקציפים את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר וחמאת הבוטנים 5 דקות.
    מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה, ומקפלים לתוכה את תערובת הגבינה.
    מוסיפים את הווניל ואת הבוטנים ומקפלים בעדינות.
    מעבירים את הקרם לשקיות זילוף.

    אופן הכנת הפופקורן בקרמל:
    מניחים את הפופקורן המוכן בקערה גדולה.
    מרתיחים את כל החומרים למעט אבקת הסודה לשתייה. לאחר הרתיחה מבשלים את התערובת על אש נמוכה 7 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהקרמל מסמיך.
    מוסיפים סודה לשתייה ומערבבים היטב.
    יוצקים מיד על הפופקורן ומערבבים בזריזות עד שכולו מצופה בקרמל.
    מניחים את הפופקורן בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
    אופים כ 45 דקות בתנור שחומם מראש ל 120 מעלות. מפעם לפעם מערבבים.
    מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה.

    הרכבת הכוסות:
    בעזרת שקית הזילוף מגירים מעט מהקרמל לכל כוס.
    עליו מזלפים מהקרם עד כגובה 3\2 מהכוס.
    מניחים את הפופקורן מעל הקרם בצורה לא מסודרת ומגישים.
    באנר 1 בופה



    2 תגובות

    מיין תגובות
    1. 2

      זה נורא מצחיק שזה נקרא סניקרס כי סניקרס זה שם של נעליםםםם חחחחחיייייחחחחיייי

      1. אם לא ידעת.. סניקרס זה שם של חטיף שוקולד..