מה אוכלים? פילה סלמון ממולא באספרגוס ברוטב טריאקי

    מירי זורגר No Comments on מה אוכלים? פילה סלמון ממולא באספרגוס ברוטב טריאקי

    כם אתם מתלבטים מה להכין היום לארוחת צהריים? קבלו את ההצעה של מירי זורגר לשמחת חג: פילה סלמון ממולא וגם גליל חזה עוף ממולא

    20:51
    28.03.24
    פנחס בן זיו No Comments on המערכת הפוליטית כמרקחה: קריאות לפרישה מהממשלה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    גליל חזה עוף ממולא

    מצרכים

    2 חזות עוף פרוס דק

    למלית

    200 גר' שווארמה עוף טחון

    2 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להשחמה

    100 גר' פיסטוק קלוף לא קלוי

    1/2 כוס פירורי לחם

    1 ביצה

    לציפוי

    1 כוס קמח

    2 ביצים טרופות

    1/2 כפית מלח

    1 שן שום כתושה

    1 כוס פירורית

    אופן ההכנה

    מכינים את המלית

    מערבבים את כל המצרכים היטב

    טועמים ומתקנים תיבול

    מעל גבי נייר כסף מסדרים את השניצלים המדוקקים

    באמצע מזלפים את המלית

    מגלגלים ומהדקים צדדים

    מבשלים בסיר עם מים וכפית מלח לחצי שעה

    מצננים חותכים למנות ומצפים כמו שניצל מטגנים עד להשחמה

    להגשה חותכים לפרוסות ומגישים עם סלט

     

    פילה סלמון ממולא באספרגוס ברוטב טריאקי

    מצרכים

    4 מנות סלמון ברוחב 7 ס"מ

    למלית

    36 גבעולי אספרגוס

    2 גזרים חתוכים לגוליאן

    3 כפות שמן לטיגון קל

    1/2 כוס רוטב טריאקי

    מלח גס

    פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה

    את הפילטים של הדג לפרוס דק לדפים ברוחב 7 סמ

    את האספרגוס יש לחלוט כ 3 ד' במים רותחים מומלחים

    לעצור בישול במי קרח

    למלא את פרוסות הדג באספרגוס ומעט גזר גוליאן לגלגל ולסגור עם קיסם

    להכין כך את כל הדגים

    לחמם מעט שמן במחבת ולטגן את הדגים עד להשחמה קלה

    לאחר שסיימנו לטגן את כל המנות יש להוציא את הקיסמים שסגרו את הדגים

    להוסיף אל המחבת את הרוטב טיראקי להביא לרתיחה להוסיף את המנות של הדג ולגלגל אותם תוך כדי בישול עד לרתיחה נוספת

    להגיש חתוך באמצע



    0 תגובות