מארחים בסוכה • תפוחי אדמה מפתיעים עם סכנת חיסול

    אפרת ליבפרוינד No Comments on מארחים בסוכה • תפוחי אדמה מפתיעים עם סכנת חיסול

    המתכון הבא מיוחד וקל מאוד להכנה. ניגוד המרקמים של הפירה החלק וקוביות התפודים הפריכות מפתיע ומעניין, וההגשה מפתיעה אף היא, אף על פי שאינה מסובכת כלל

    סטיילינג ליבנת הרוש צילום: אנטולי מיכאל
    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מכירות את הרשימה הזו לפני שמגיעים אורחים ? מעניין שבאורח פלא תמיד נשרבט שם תפוח אדמה אז הנה קבלו אותם טעימים ואלגנטיים :

    דואט תפוח אדמה בציפוי צ'ילי (כ-8 מנות)
    המתכון הבא מיוחד וקל מאוד להכנה. ניגוד המרקמים של הפירה החלק וקוביות התפודים הפריכות מפתיע ומעניין, וההגשה מפתיעה אף היא, אף על פי שאינה מסובכת כלל.

    החמרים הדרושים:
    6 תפוחי אדמה מזן דזירה
    40 גרם חמאה או מרגרינה
    1/3כוס חלב או חלב סויה
    2 כפות פטרוזיליה קצוצה
    2 כפיות חרדל דיז'ון
    1 שן שום כתושה
    4\1 כפית מלח
    1 כוס פירורי לחם בטעם צ'ילי של הנמל

    אופן ההכנה:

    מבשלים ארבעה תפוחי אדמה במים מומלחים קלות. עדיף לחתוך כל תפוח אדמה לשמיניות, לבישול מהיר יותר. את שני תפוחי האדמה הנותרים חותכים לקוביות באורך של חצי ס"מ ומבשלים גם אותם במים שהומלחו קלות. יש להקפיד לא לבשל יתר על המידה אלא רק עד ריכוך מינימלי.
    לאחר שתפוחי האדמה השלמים התרככו מאוד מסננים אותם, מקלפים ומועכים לפירה חלק. מוסיפים את החמאה והחלב וממליחים קלות.
    את קוביות תפוחי האדמה מטגנים בנפרד בשתי כפות שמן זית. מוסיפים חרדל, שום ומלח ומקפיצים עוד כדקה. מוסיפים את פירורי הלחם ואת הפטרוזיליה הקצוצה. מקפיצים עוד 2 דקות ומסירים מן האש.

    אופן ההגשה:
    מניחים רינג בקוטר 6-5 ס"מ על צלחת הגשה וממלאים מחצית ממנו בפירה. מניחים מעליו את קוביות תפחי האדמה ודוחסים מעט. מרימים בזהירות את הרינג, מקשטים ברצועות בצל ירוק ומגישים.

    בחסות:

    באנר 1 בופה



    0 תגובות