- רדיו קול חי - -

הדיאטה תחכה לאחרי החגים • קסטה משובחת

הימים לא מתחשבים בנו בכלל,
הם עפים ועפים, הצצה בלוח השנה מלמדת אותנו שראש השנה זה עוד שבועיים
מה שזכור לי משנה שעברה זה שמיד אחר כך מגיע סוכות
על כל שלל אורחיו וארוחותיו.

אז ברגע הראשון הפנוי בתוך קלחת החיים,קניות והערב חג הזה
החלטתי להשקיע בדיזרט מפנק במיוחד שאף אחד לא יאמין שהוא פרווה

קסטת שוקולד מפנקת / קונדיטור מלכי אדלר

לעוגיות:
150 גר' קמח (כוס +כף)
40 גר' א.שקדים (1/2 כוס)
40 א. סוכר (1/5 כוס)
100 גר' מרגרינה בלו-בנד חתוכה לקוביות
1 חלמון
1 כפית תמצית רום איכותית

אופן ההכנה:
1. שמים במעבד מזון את כל החומרים מלבד החלמון ומעבדים לתערובת פירורית
2. מוסיפים חלמון ומעבדים מעט עד לקבלת גושים גדולים
3. אוספים את הבצק על ניילון נצמד עוטפים ומשטחים לדיסק
4. מרדדים בין 2 נירות אפיה לעובי של 1/2 ס"מ ומקררים כשעה במקרר
5. קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ ומקפיאים 15 דק'

אופים 18-15 דק' בחום של 160 מעלות עד להזהבה

למילוי:
90 גר' שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה

1. מרתיחים 100 מ"ל מהשמנת ויוצקים על השוקולד.
2. ממתינים כ30 שניות ומערבבים על לקבלת תערובת אחידה
3. מצננים לטמ' הגוף
4. מקציפים את יתרת השמנת ומקפלים אל התערובת.
5. יוצקים לרינגים בקוטר 6 ס"מ עד לגובה של כ3 ס"מ ומקפיאים
6. מחלצים מהרינג ומצמידים 2 עוגיות מ2 הצדדים.
7. מפזרים אבקת קקאו ומגישים.

בתאבון!
תוכלו לשלוח לנו את הקינוח שלכם עם תמונה למייל [email protected]
ולזכות בפרסים שווים