מעבר לאתר המותאם




זה טוב: אצבעות אנטריקוט עטופות

מירי זורגר No Comments on זה טוב: אצבעות אנטריקוט עטופות

אתן רוצות להפתיע את תושבי הקבע בבית, את אורחי הפתע שהודיעו שהם נוחתים לשבת ובעיקר את עצמכן, לדעת שאתן מסוגלות להוציא תוצר קולינארי שלא מבייש שפים מקצוענים

אנטריקוט בשר בקר

מכירות את הרגעים האלה בהם בראש נדלק  רעיון
ובסך הכל  נמאס לכן מהאוכל השגרתי ?
אתן רוצות להפתיע את תושבי הקבע בבית, את אורחי הפתע שהודיעו שהם נוחתים לשבת
ובעיקר את עצמכן, לדעת שאתן מסוגלות להוציא תוצר קולינארי שלא מבייש שפים מקצוענים
אז הנה המתכון הזה פשוט פשוט וטעים מדיי והכי 'שפי' שיש

אצבעות אנטריקוט עטופות בפסטו ועלי סיגר/מירי זורגר

4 פרוסות דקות של אנטריקוט
4 כפות רוטב פסטו
1 חב עלי סיגר
חלבון ביצה
לציפוי
2 ביצים טרופות
2 כוסות שומשומים בצבעים

אופן ההכנה:
את פרוסות האנטיקוט חותכים לרצועות צרות בעובי אצבע
מערבבים עם הפסטו ומניחים לשעה לספיגת טעמים
מניחים אצבע של בשר בשליש הראשון של עלי הסיגר סוגרים מהצדדים ומגלגלים לאצבע
לקראת סוף הגלגול מברישים בחלבון וסוגרים
מניחים את הסיגר על גבי תבנית מרופדת בניר אפיה
מכינים כך את כולם
טורפים את הביצים עם המלח ושום
מניחים את השומשומים בצלחת
טובלים את אצבעות האנטיקוט בביצה ואז בשומשומים ומניחים חזרה אל התבנית
כשכל האצבעות מוכנות מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את האצבעות עד להשחמה
מגישים עם רוטב צילי, על מצע חסה רענן.

שלחו לנו לטעימות אם נשאר לכן משהו.

או פשוט שלחו את המתכון שהכנתן מצולם
או מתכון מדליק אחר ושונה (מתכון מצולם)

ותוכלו לזכות בפרסים
ארוחה זוגית למשל,

אז למה אתן מחכות?
etik@93fm.co.il



0 תגובות