נפוליטנה או קלאסית? • שלושה מתכוני פיצה הכי שווים

    אתי קצבורג 6 Comment on נפוליטנה או קלאסית? • שלושה מתכוני פיצה הכי שווים

    תשעת הימים • לא צריך להשתגע עם דגים ולא עם קישים חלביים, קבלו שלושה מתכוני פיצה מהירים והכל בסדר • אזהרה: זה יגמר קצת מלוכלך אבל בקטנה

    צילום: Liron Almog/Flash90.
    10:34
    28.03.24
    הרב אייל אונגר No Comments on יש דם ביצים שמותר? הרב אייל אונגר בשיעור מפתיע

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    כמה אנחנו אוהבים פיצה?תשעת הימים זה הזמן לנסות עם הילדים בבית את המתכונים הכי טעימים והכי חלביים שיש. עוד בסוף תתחרטו שהתגעגעתם לבשר. אז הנה שלושה מתכוני פיצה הכי מהירים שיש ,ותמיד תוכלו לגוון ולהוסיף כיד הדמיון הטובה (אני לא אחראית על הצרבת).

    טיפ: תוכלו לשים מעל הפיצה כל מה שליבכם חפץ, שאריות של פטריות לא גמורות, בצל מטוגן, וכו' תתנו לילדים להנות מהיצירה ולכם מובטח קצת שקט.

    פיצה קלאסית מהירה

    מצרכים
    3 כוסות קמח רגיל
    1.5 כפיות אבקת אפיה
    1 כפית מלח
    2 כפות שמן רגיל או שמן זית
    1/4 כוס חלב או מים
    1 גביע גבינה לבנה (בשעת דחק אפשר להשתמש גם בקוטג'), או שמנת חמוצה. (תוכלו לנצל פה שאריות גבינה בטעמים )
    למריחה- רסק עגבניות או רוטב לפיצה (שוב נצלו שאריות של עגבניות מיובשות או מטבוחה משבת)
    תוספות- לפי הטעם והכל הולך זיתים, תירס, בצל, פלפלים

    אופן ההכנה:
    1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית תנור או מרפדים בנייר אפיה.
    2. מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק לפי הסדר הרשום, עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק רטוב מדי, מוסיפים מעט קמח, ואם יבש מדי, מעט מים או חלב.
    3. מרדדים את הבצק עד לעובי הרצוי לכם. מניחים על התבנית, מורחים מה שבחרתם ומפזרים תוספות שאהובות עליכם.ולא לשכוח שומשום בצדדים שיהיה כמו בפיצריה
    אופים כ-10-15 דקות, עד שהפיצה זהובה.

    פיצה נפוליטנה בקוויק (החומרים ל3 פיצות קטנות)

    מצרכים
    לרוטב עגבניות:
    1 כף שמן זית
    3 עגבניות בינוניות, חתוכות לקוביות בגודל 1 ס"מ
    1/2 שן שום, כתושה
    1/4 כפית אורגנו מיובש
    תבלין פיצה (לא חובה)
    מלח

    לבצק:
    2 כוסות (280 גרם) קמח רגיל
    1 כפית אבקת סודה לשתייה
    1/2 כפית מלח
    1 כוס (240 מ"ל) לבן /יוגורט
    2 כפות שמן זית
    לתוספות:
    1/2 שקית (150 גרם) גבינת מוצרלה מגוררת
    זיתים ירוקים או שחורים, מגולענים וחצויים
    עגבניות שרי, חצויות
    גרגירי תירס
    בצל סגול, פרוס דק

    אופן ההכנה:
    רוטב העגבניות
    מחממים מחבת בינונית על אש בינונית, מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב, מערבבים ומרתיחים. מבשלים במשך 10 דקות, תוך כדי בחישה, עד קבלת רוטב. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים היטב
    ההצעה שלי לרוטב זריז יותר זה חבילת רסק עגניות גם 2 עגבניות קצוצות דק ותיבול על פי מה שרשום
    הבצק
    מערבבים בקערה גדולה את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והמלח. מוסיפים את הלבן ושמן הזית ולשים עד קבלת בצק אחיד. אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח.
    מרכיבים את הפיצה ואופים: מקמחים קלות משטח עבודה נקי ומניחים עליו את הבצק. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול לא דק ולא עבה מדי. מניחים בתבנית.
    מורחים על עיגולי הבצק בשכבה אחידה של רוטב עגבניות. ומפזרים מעל גבינה ותוספות שאוהבים. אופים בתנור במשך 20-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד ששולי הפיצה זהובים והגבינה נמסה

    פיצה של ילדים

    היא מהירה וכיפית וטעימה והילדים יכולים לבד (אני לא אחראית על הלכלוך , אבל זה הזמן ללמד אותם פרק בהלכות ניקיון) יאמיי

    המוצרים:
    חבילת פיתות מכל סוג
    חבילת רסק עבניות
    קצת חומץ
    פלפל שחור
    מלח
    גבינה צהובה
    פרוסות זיתים

    אופן ההכנה
    חותכים את הפיתות ל2 ומניחים על הגב
    מערבבים בנפרד רסק , חומץ , מלח ופלפל טיפ סוכר
    מורחים על הפיתות
    שמים פרוסת גבינה צהובה על כל אחד
    ומפזרים זיתים
    10 דקות וזה פרפקט.

    אה ואל תשכחו במקרה חירום אפשר לקנות פיצה קפואה בסופר, יש להם אחלה שלישיה של פיצות.



    6 תגובות

    מיין תגובות
    1. 4

      איזה מתכון של פיצה לא מצוא מתכון יותר מגעיל?

    2. 3

      למה לא רואים את התגובה שלי?

    3. 2

      חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה שגיאות כתיב!!!!!!!!!!!!!