מה נאכל? קציצות דג וויט-פיש בפטריות וברוקולי

    מירי זורגר No Comments on מה נאכל? קציצות דג וויט-פיש בפטריות וברוקולי

    במיוחד עכשיו בתשעת הימים כשעופות ובשרים מחוץ לתפריט, עם האפשרות לגוון ולהכין את הדג בוואריאציות שונות בסגנון ובטעם עם המרקם הרך והעדין הערב לכל בני הבית, לצד לערכים התזונתיים הרבים בדג

    13:07
    28.03.24
    קובי פינקלר No Comments on עשרות אמצעי לחימה אותרו סמוך לבית חולים אל אמל

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חברת 'אושן גורמה' האמריקאית, היחידה המייבאת לארץ רולים של 'גפילטע' 'ווייט פיש' המיוצרים בארצות הברית בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית, עושה לנו את החיים קלים יותר ובמיוחד עכשיו בתשעת הימים כשעופות ובשרים מחוץ לתפריט, עם האפשרות לגוון ולהכין את הדג בוואריאציות שונות בסגנון ובטעם עם המרקם הרך והעדין הערב לכל בני הבית, לצד לערכים התזונתיים הרבים בדג.

    אז הנה לפניכם מתכון לארוחה מלאה ומזינה, באדיבות השפית מירי זורגר:

    קציצות דג וויט-פיש 'אושן גורמה' בפטריות וברוקולי

    מצרכים

    2 חב' גפילטע וויט פיש 'אושן גורמה' מופשרות

    לתיבול נוסף-הוסיפו 3 כפות רוטב פסטו פטרוזליה לכל יח'

    לרוטב

    3 בצלים בינוניים קצוצים

    4 שיני שום קצוצות

    400 גר' פרחי ברוקולי קפוא

    1/3 כוס שמן לטיגון

    2 סלסילות פטריות קצוצות

    1 כפית מלח

    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה

    מכדרים מעיסת הוויט פיש  'אושן גורמה' כדורים במשקל 20 גר' ומקררים

    בסיר סוטאז מטגנים את הבצל עד לשקיפות מוסיפים את השום ומערבבים מטגנים 5 ד' נוספות ומוסיפים את הפטריות. מטגנים עד להשחמה קלה מוסיפים את האפונה, מתבלים ומוסיפים חצי ליטר מים מביאים לרתיחה מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה מכוסה.

    מכניסים את הקציצות אל הסיר ומבשלים שעה נוספת על אש נמוכה מכוסה

    מגישים עם פירה תפוחי אדמה

    בתאבון!



    0 תגובות