- רדיו קול חי - -

מתכון לוופל בלגי אמיתי

חול המועד זה הזמן לעשות את כל הדברים שביום יום את לא מרשה לעצמך לחשוב עליהם. והדיאטה? תחכה לאחרי החגים, יחד עם הכביסה, הניקיון היסודי של הבית ועוד כמה דברים חשובים יותר או פחות שהנחת בצד ואמרת, אחרי החגים.

אז הנה מתכון לוופל בלגי טעים במיוחד שמתאים רק ללפני החגים, רגע לפני שאת מתנזרת מכל הטעים הטעים הזה.

 

מצרכים

 

אופן ההכנה

  1. חממי 1/2 כוס חלב עד שיהיה פושר למגע
  2. שימי את החלב והשמרים בקערת המערבל והשהי ל5 ד' או עד לתסיסה קלה
  3. הוסיפי את החמאה המומסת ויתרת החלב הוסיפי גם סוכר וניל, תמצית וניל קמח והמלח
  4. ערבבי היטב, עטפי בנילון נצמד והשהי ללילה במקרר
  5. למחרת טירפי את הביצים והסודה אל תוך הבלילה רק עד שנוצרת בלילה אחידה
  6. חממי את מכשיר הוופל הברישי בחמאה בנדיבות צקי את הבלילה ואפי עד להשחמה כ- 5 ד'
  7. הגישי מיד עם קצפת ורוטב תותים