ההפרשה, הסגולה והלידה • הסיפור מאחורי החלות של רחל

    אתי קצבורג 1 Comment on ההפרשה, הסגולה והלידה • הסיפור מאחורי החלות של רחל

    רחל, אם ל – 2 בנות העומדת לקראת לידה שלישית, שיתפה אותנו במתכון שלה לחלה, אותו היא קיבלה מאמה. את המתכון רחל עומדת להכין לקראת הפרשת חלה שהיא עורכת כסגולה ללידה קלה, לבריאות, ולפרנסה טובה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    רחל, אם ל – 2 בנות העומדת לקראת לידה שלישית, שיתפה אותנו במתכון שלה לחלה, אותו היא קיבלה מאמה. את המתכון רחל עומדת להכין לקראת הפרשת חלה שהיא עורכת כסגולה ללידה קלה, לבריאות, ולפרנסה טובה.

    האגיס הזמינו את רחל לארח את חברותיה ולקיים סדר הפרשת חלה ביתי ומרגש ולצורך כך העניקו לה ערכת הפרשת חלה מתנה הכוללת: חיתולי האגיס לרך הנולד לה ולחברותיה, חיתולים ייחודיים בעלי שכבת הגנה עם כריות ספיגה רכות וייחודיות שמגינות בצורה מקסימלית על עור התינוק ובנוסף – סדר הפרשת חלה, מתכון לחלה של מירי זורגר וערכת כלים לאירוח.

    המתכון של אמא של רחל:

    מצרכים (לצורך קיום מצוות הפרשת חלה ניתן להכפיל את הכמויות):

    קילו קמח

    כף שמרים

    ביצה

    4 כפות סוכר

    שליש כוס שמן

    כף שטוחה של מלח

    2.5-3 כוסות מים פושרים

    אופן ההכנה:

    לשים את הבצק היטב כ10 דק'

    מניחים להתפחה (בימי הקיץ מספיקים כ-20-30 דק', ובימי החורף עד 60 דק')

    קולעים את החלה ו/או הלחמניות

    מניחים להתפחה נוספת – יש להיזהר לא להתפיח יותר מדי

    מושכים ביצה ומפזרים שומשום

    אופים בתנור בחום של 220-250 מעלות, (30 דק' לחלות גדולות או 20 דק' ללחמניות)

     

    סדר הפרשת חלה - צד 2

    האזינו לרחל מראיינת את רחל:

     

     

    רוצות גם אתן ערכה כזו? תוכלו לקבל אותה בטלפון 1-800-42-32-32



    1 תגובות

    מיין תגובות