מרענן • קבלו מתכון רביולי בקרם דלעת ערמונים

    צבי הדס No Comments on מרענן • קבלו מתכון רביולי בקרם דלעת ערמונים

    חיה מושקה ללונק ודבורי קדוש מקייטרינג לה פרסטיז', מציעות את המתכון הטוב ביותר לשבועות שחל ביום ראשון • "לא כל אוכל נשמר היטב במשך יומיים במקרר ובשנה כזו יש להתאים את המאכלים במיוחד"

    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חיה מושקה ללונק ודבורי קדוש מקייטרינג לה פרסטיז', מציעות את המתכון הטוב ביותר לשבועות שחל ביום ראשון.

    "לא כל אוכל נשמר היטב במשך יומיים במקרר" אומרת דבורי קדוש אחת מצמד השפיות "בשנה כזו יש להתאים את המאכלים במיוחד".

    הנה ההצעה שלהן לרביולי גבינות ברוטב קרם דלעת ערמונים:

    מצרכים

    2 כוסות מים
    100 גר' חמאה
    1 כפיות מלח
    4 כוסות קמח
    4 חלמונים

    למלית

    250 גר' גבינה כחושה או ריקוטה
    100 גר' גבינה בולגרית 5 % מגוררת
    150 גר' גבינת מונצגו מגוררת
    150 גר' גבינת פיקורינו מגוררת
    2 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה
    4 כפות עירית קצוצה
    מלח
    פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה
    • בסיר שמים מים חמאה ומלח ומביאים לרתיחה
    • כשרתח מכבים את האש ומוסיפים את הקמח במהירות ומערבבים לבצק מפורר
    • מעבירים אל המיקסר ומערבבים מוסיפים את החלמונים לבצק אחד אחד מערבלים לבצק רך וגמיש

    הרכבת המנה
    1. מערבבים את מצרכי המלית טועמים ומתקנים תיבול
    2. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עגולים בקוטר 6 ס"מ
    3. מזלפים במרכז כל עגול מעט מהמלית עם 2 כפיות
    4. סוגרים לחצי ומהדקים
    5. מבשלים בסיר עם מים ומלח עד שצפים

    קרם דלעת ערמונים:
    מצרכים:

    2 דלעת ערמונים
    1 בטטה
    100גר' חמאה
    1 מיכל שמנת לבישול
    מלח
    פלפל גרוס
    אגוז מוסקט

    אופן הכנת הקרם:
    • מכסים את הדלעת ערמונים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש, לוקחים את הבטטה ומכסים גם ומכניסים גם אותה לתנור.
    • אופים עד שהדלעת והבטטה מוכנים. מוציאים אותם מהתנור ונותנים להם להתקרר. לאחר שהתקררו מוציאים את פנים הירק לתוך קערה ובעזרת מוט בלנדר טוחנים את הכל היטב שלא יהיה גושים.
    • במחבת מבשלים את השמנת עם 50 גרם חמאה מטבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט עד שהשמנת נעשתה סמיכה וכשאר מוכן שופכים אותה לקערה שבה טחנו את הדלעת והבטטה וטוחנים עוד מספר שניות לאיחוד החומרים.
    • מצלחתים את המנה. יוצקים על צלחת פסטה עם שקע את הקרם דלעת ערמונים ומעל יוצקים עד שלושה עיגולי רביולי. ניתן לקשט בעלי מיקרו אפונה.



    0 תגובות