מצרכים
- 12 חלקי עוף
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס טרי
- לציפוי
- קמח
- לרוטב
- 1 בצל גדול
- 4 שיני שום
- 1 גמבה גדולה
- 1 מיכל עגבניות חתוכות
- 1 כוס ציר עוף
- 1 כפית אורגנו
אופן ההכנה
- את חלקי העוף מתבלים במלח פלפל משני הצדדים
- טובלים את חלקי העוף בקמח .
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את חלקי העוף עד להשחמה
- בסיר שטוח סוטאז' מטגנים בצל עד להשחמה
- מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת
- מוסיפים פלפל אדום ומטגנים קלות
- מוסיפים את קופסת העגבניות ואת הציר עוף
- מתבלים ומביאים לרתיחה
- מניחים מעל את חלקי העוף ומכסים
- מבשלים חצי שעה ומגישים