- רדיו קול חי - -

הבשרית של בית שמש • שהיו 'מסובין' בבית שמש…

כשר' שניאור הניג, חסיד חב"ד מביתר עילית, שלח אלי הזמנה ל"ערב היכרות" עם המסעדה הבשרית החדשה שהקים בכניסה לבית שמש, הסתפקתי האם ללכת: שוב פתיחת מסעדה? ועד שמישהו פותח מסעדה בשרית בעיר מרובת המסעדות החלביות, מי אמר שהיא איכותית?

הלכתי, והייתי "מסובין" במסעדת "מסובין" החדשה.

אינני מתיימר לכתוב כתבת תשקיף על מסעדות, אינני מבקר מסעדות, אבל תחושות קל לכתוב: לראשונה נפתחה בבית שמש מסעדה בשרית איכותית, טובה, לא יקרה, והכי הכי חשוב: בכשרות המהודרת של הרב רובין.

ואכן, המסעדה שטרם פרסמה ולו אינץ' אחד או תשדיר אחד על פתיחתה – היתה מלאה לחלוטין ביום חמישי בלילה, באורחים כמו גם בלקוחות שראו את השלט, הציצו – והתיישבות לאכול.

שאלתי את ר' שניאור הניג מה הביא אותו להיכנס לענף המסעדנות דווקא בבית שמש, שכאמור מלאה במסעדות חלביות. תשובתו, כפי שכבר כתבתי לעיל, היתה שאין עוד מסעדה בשרית טובה בעיר, וזה לכשעצמו החלטה עסקית נבונה. שנית, אמר לי, אני מאמין במוצר, במיוחד כשמסעדת "מסובין" נמצאת במוקד מעניין: 25 דקות מירושלים, 20 דקות מביתר-עילית, 25 דקות מרחובות וממודיעין עילית. בקיצור – מרכז הריכוזים החרדים שבשיפולי פרוזדור ירושלים.

אז קדימה, למי שטרם היה 'מסובין' בבית שמש, מוזמן להנות ממסעדה כשרה למהדרין, ולא פחות חשוב: איכותית וטעימה.