מירי זורגר בסדרת מתכונים לתשעת הימים • פשטידת טונה וירקות

    יוסי ברויער Comments Off on מירי זורגר בסדרת מתכונים לתשעת הימים • פשטידת טונה וירקות
    11:43
    25.04.24
    איתי גדסי No Comments on ברקע מהלך מדיני מסוכן: האיום של סמוטריץ על הרשות הפלסטינית

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    תשעת הימים הם ימים מאתגרים לכל עקרת בית, איך להאכיל את הילדים והמשפחה במשך שבעה ימים, לא כולל שבת כמובן, באוכל מזין, טעים ועם כל זאת, לא בשרי.

    במשך השבוע הקרוב אנו נעלה כאן בכל יום מתכון חדש, טעים ומזין ממבחר המתכונים המיוחדים של השפית 'מירי זורגר' על טהרת ה'פרווה'.

    מצרכים

    • 1 חב' ספגטי מבושל לפי הוראות היצרן

    לירקות

    • 2 בצלים קצוצים
    • 2 גמבה קוביות
    • 4 עגבניות קצוצות
    • 2 שיני שום כתוש
    • פלפל שחור גרוס טרי
    • 3 כפות אבקת מרק עגבניות
    • 1/3 כוס שמן
    • 170 גר' טונה בשמן ללא נוזלים
    • 2 כוסות זיתים פרוסים
    • 2 ביצים


    אופן ההכנה

    הכינו תחילה את הירקות:

    • במחבת עמוקה מאדים את הבצל עד להשחמה קלה מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
    • מוסיפים את שאר הירקות הקצוצים ומטגנים 10 ד' נוספות
    • מתבלים ומערבבים מוסיפים 2 כוסות מים ומבשלים כשעה עד שהירקות רכים
    • מוסיפים את הטונה  ומערבבים, טועמים, מתקנים תיבול ומצננים.

    המשיכו לפסטה:

    • את הפסטה מערבבים עם הביצים ומוסיפים את תבשיל הטונה.
    • מוסיפים זיתים קצוצים ומעבירים ל 2 תבניות אינגליש קייק

    אופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה

    אפשר לפזר מעל הפשטידות גבינה צהובה מגוררת.

    בתאבון



    0 תגובות