- רדיו קול חי - -

צפו • מירי זורגר וארוחת הבוקר: סנדביץ' גבינה וחציל

גבינות בשכבות במעטפת חציל

מצרכים

2 חצילים פרוסים דק לאורך ממולחים

לגבינה

500 גר' גבינת שמנת טבעית 30  אחוזי שומן

2 שיני שום כתושות

מלח פלפל שחור גרוס טרי

לשכבת הזיתים

1 קופסא זיתים ללא גרעינים מסוננת ללא נוזלים

1 שן שום כתושה

לשכבת העגבניות

1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות

אופן ההכנה

הכנת החציל

משמנים קלות מחבת ומטגנים את החציל עד להשחמה

שמים על ניר סופג

הכנת הגבינה

בכלי מערבבים את הגבינה מתבלים טועמים ומתקנים תיבול

הכנת הזיתים

במעבד מזון ידני של סלייסר שמים את הרכיבים ומעבדים למחית במרקם הרצוי

הרכבת המנה

מרפדים כלי פיירקס שקוף מאורך בחציל

מזלפים שכבה נדיבה של הגבינה

מעל מזלפים ממרח זיתים ומעל שוב גבינה

ואז מזלפים ממרח עגבניות ומסיימים בגבינה

סוגרים את החציל על הגבינה ומניחים במקרר ללילה

הופכים על צלחת הגשה ומגישים