- רדיו קול חי - -

צאו לדוג: בורי שובב בירקות מוקפצים

פילה בורי בירקות מוקפצים

מצרכים

2 פילטים של גד בורי ללא עצמות

לתיבול הדג

2 כפות פסטו פטרוזליה

לירקות

2 בצלים סגולים פרוסים

3-4 שיני שום

1 שורש פטרוזליה

2 גבעולי סלרי קצוצים

2 גזרים חתוכים לקוביות

2 קישואים  חתוכים לקוביות

2 כוסות אפונה קפואה

1 כוס אפונה סינית קצוצה

10 עגבניות שרי חצויות

1 כוס שמן זית או רגיל

2 פלפל שאטה

1 כפית מלח גס

1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

2 1/2 כוסות מים

להגשה

עירית  או פטרוזליה קצוצה

אופן ההכנה

מחממים כוס שמן מוסיפים את הבצלים ושיני השום ומטגנים קלות

מוסיפים את שאר המצרכים מבשלים 15 ד'

מורחים את הדג בפסטו ומניחים אותו מעל הירקות

מוסיפים מים מסביב לדג ומכסים

מבשלים 20 ד' נוספות.