פרויקט • אלישבע גליקסברג מציגה: שלחן חג ערוך ומעוצב

    אלישבע גליקסברג 10 Comment on פרויקט • אלישבע גליקסברג מציגה: שלחן חג ערוך ומעוצב
    22:58
    24.04.24
    אבי יעקב No Comments on תקלה חמורה ברשת יש חסד: מוצרים ללא כשרות לפסח

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    בעוד כולם מדברים על ארוחות, אלישבע גליקסברג מנכ"ל יופי של אירוע Style Academy מתמקדת בעריכות. לשם כך, ערכה עבורכם חמישה שולחנות קונספט בהשראת המסרים רבי המשמעות של חגי תשרי.

    אז בין הכנת תבשיל או מאפה, קחו לעצמיכם רגע של נחת, וחפשו מבין הגלריה המוצגת, את הרעיון המנצח עימו אתם רוצים להפוך את ארוחת החג או חול המועד- לערוכה ומעוצבת.

    וכמובן השבע של אלישבע.

    תפוח

    1

    רעננות, השראה של הטבע, לוקיישן: הגלריה ת"א

    עיצוב שולחן

    השראה: שתחדש עלינו שנה טובה ומתוקה
    טיפ מקצועי: שזירה אישית על כלים

    רימון

    עיצוב שולחן

    גרעיני הרימון כמו יהלומים מן הטבע, לוקיישן: מלון דן פנורמה ת"א

    עיצוב שולחן

    השראה: שירבו זכויותינו כרימון
    טיפ מקצועי: שימוש במוטיב אחד במגוון גדלים וטקסטורות.

    תשליך

    עיצוב שולחן

    מזנון אווירה לאירוח בסוכה, לוקיישן: לרקע חוף הגולשים , הרצליה

    עיצוב שולחן
    השראה: ותשליך למצולות ים את כל חטאותינו
    טיפ מקצועי: שזירה עילית על כלים + ראנר פרחים בשטח בלתי פעיל.

    זכרונות

    סגנון וינטאג' עשיר בנוסטלגיה מבית סבתא, לוקיישן: פרטי
    עיצוב שולחן

    השראה: יום תרועה וזיכרון

    עיצוב שולחן
    טיפ מקצועי: שיטת "ערבב והרכב"- משחקי שילוב בין קולקציות כלים.

    שגשוג

    אפילו נישה קטנה יכולה להפוך לממלכה, לוקיישן: הגלריה ת"א

    עיצוב שולחן
    השראה: שנה חדשה עם תקוות חדשות לשגשוג ופריחה.

    10

    טיפ מקצועי: שזירה בקבוצות, כדורי פרחים מקיטומים לא יקרים המשודרגים בתכשיט פרחים בודד.

    השבע של אלישבע לארוחות ערוכות ומעוצבות
    1. בחרו צבעים שיחמיאו לארוחה ולעריכה. צבעים בהירים יוצרים תחושת מרחב ומתאים לשולחן קטן  ביחס לסועדיו, לעומת צבעים כהים שמקטינים את השטח ומתאימים לשולחן גדול ביחס למספר סועדיו.

    2. שמרכז השולחן לא יהיה עמוס ו/או גבוה, כדי לשמור על קשר עין ואווירה טובה.

    3. הכינו מראש ערכות של מפיות מקופלות ואקססוריז לכל ארוחה.

    4. הקפידו שנפח העיצוב והאקססוריז אמור לתפוס עד 1/3 מסך השולחן.

    5. מנח הכלים יהיה מותאם לטווח התנועה של הסועדים. כוסות שתיה מצד ימין לסועד ולפי סדר הגשת המשקאות, ניתן להכין מראש קיפול מפית שמאגד בתוכו את הסכו"ם +אלמנט עיצובי בהשראת האירוח.

    6. אירוח בתנועה הוא אירוח מגוון, על כן מומלץ לתכנן בארים ומזנוני הגשה עצמית.

    7. ידוע שהאירוח בחג מצריך תוספת כסאות, על מנת לחפות על חוסר אחידותם, הלבישו את המשענות בקשירות ראנרים/ קיטום פרח.

    הפקה סטיילינג וכתיבה:
    אלישבע גליקסברג מנכ"ל יופי של אירוע Style Academy
    צילום: דניאל לילה



    10 תגובות

    מיין תגובות
    1. 9

      וסתם כך בלי שום קשר, ראש השנה הוא במקרה יום הדין…

    2. 8

      מדהים מדהים מדהים!!!! כמו תמיד רק אלישבע יודעת להפתיע

    3. 5

      וואו השולחן בקונספט רימון פשוט מדהים
      לא רואים דברים כאלה!

    4. 4

      אלישבע, את פשוט השראה
      כל שולחן מספר סיפור אחר

    5. 3

      כמה מעוף… הכל מקסים! אבל התשליך – שלמות!
      אפשר להסתכל שעות על השולחן לרקע הגלים
      מאמצת את צבעי החום תכלת
      שנה טובה

    6. 2

      בתור חובבת וינטאג' ידועה
      התחברתי מאוד לקו הנקי והאלגנטי

    7. 1

      כבוגרת קורס עיצוב אצל אלישבע
      אני עוקבת וממשיכה להתפעל מהיצירתיות והטאצ'
      ולמספר 2 "המלומד"
      תודה שהזכרת לנו על יום הדין:)
      מה היינו עושים בלעדיך…..
      שנה טוב לכל בית ישראל!