תשקיעו בבני בין הזמנים • פרגית במרינדה

    יוחנן למביאסי 1 Comment on תשקיעו בבני בין הזמנים • פרגית במרינדה

    תתפנקו: פרגיש במרינדה משובחת • יוצאים לדרך?

    תמונת אילוסטרציה
    22:01
    28.03.24
    המהדורה המרכזית No Comments on השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פרגית מתובלת בסגנון אסיאתי
    המרכיבים:
    500 גרם פרגיות
    3 שיני שום
    3 כפות שמן זית
    3 כפות קטשופ
    לימון
    כף חומץ בן יין
    פפריקה מתוקה
    מלח, פלפל
    רוטב שום
    2 שיני שום כתושות
    2 כפות מיונז ביתי
    2 כפות מיץ לימון

    לסלט העשבים:
    חצי צרור פטרוזיליה מופרד לעלים
    חצי צרור נענע מופרד לעלים
    שן שום פרוסה דק
    שמן זית ומיץ מ-1/2 לימון
    2 עגבניות

    אופן ההכנה:
    מכינים את המרינדה: בבלנדר מניחים את השום, מיץ הלימון, הקטשופ, החומץ ויתר התבלינים.
    מעבדים למחית חלקה. חותכים את הפרגיות לקוביות בינוניות ומעברבבים אותן בקערה עם המרינדה לפחות לשעה.
    מכינים את רוטב השום: כותשים את השום למחית חלקה ומערבבים עם המיונז, מתבלים במיץ לימון ומלח ושומרים עד השימוש.
    מוציאים את הפרגיות מהמרינדה וצולים אותן על הגריל או במחבת פסים כ-4 דקות מכל צד עד שהן מוכנות.
    מכינים את סלט העשבים: מערבבים את העשבים והשום ומתבלים במיץ לימון, שמן זית ומעט מלח.

    מרכיבים את המנה: בלאפה לבנונית מופרדת לשני יריעות עגולות, מניחים שכבה דקה מרוטב השום, מניחים מספר פרגיות, מעט מסלט העשבים ופרוסות עגבניה דקיקות, מגלגלים לאפה צפופה ואוכלים מיד



    1 תגובות

    מיין תגובות
    1. 1

      ואו הפרגיות אליפות!!
      יצא מדהים 🙂
      עוד מתכונים של השף יוחנן למביאסי בבקשה