תתרעננו עם סלט בורגול ועדשים

    יוסי אשר | צילום: אסף לוי No Comments on תתרעננו עם סלט בורגול ועדשים
    22:58
    24.04.24
    אבי יעקב No Comments on תקלה חמורה ברשת יש חסד: מוצרים ללא כשרות לפסח

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    טרנד המזון הבריא, כובש את העולם. בעבר הייתה למזון הבריא קונוטציה של "לא טעים", אך כיום הוא הפך להיות בריא, טעים ומאוד טרנדי. רשת קפה גרג מציעה מתכון סלט בורגול ועדשים בריאותי ורענן, שיעשה לכם את הארוחה.

    מרכיבים
    100 גרם בורגול גס
    100 גרם עדשים שחורים
    100 ג'ר בטטה בקוביות של 1 ס'מ
    2 עגבניות קצוצות
    2 מלפפונים קצוצים
    1/2 בצל
    3 כפות סילאן
    חצי לימון
    3 כפות שמן זית
    3 כפות פקאן מסוכר
    2 כפות חמוציות
    200 ג'ר פטה מעודנת
    מעט מלח
    מעט פלפל

    אופן הכנה:
    יש לבשל את העדשים כ- 22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר. את קוביות הבטטה נאפה בתנור עד להשחמתן מעט ואת הבורגול נשרה עם כ- 100 מ"ל מים רותחים במשך כחצי שעה. לאחר מכן, יש לערבב את כל המוצרים יחד מלבד הגבינה והפקאן . את הגבינה נגרד בפומפייה גסה ולמעלה נקשט עם פקאן מסוכר.



    0 תגובות