- רדיו קול חי - -

פילו גבינה / פזית

חומרים:
• עלי פילו
• 150 גר' חמאה
• סוכר
חומרים למלית:
• 600 גרם גבינה
• 150 גרם סוכר
• 60 גרם צימוקים
• קליפה מלימון שלם
• 3 חלמונים
• חבילת פודינג וניל
• 2 כפות קמח

אופן ההכנה:
• לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה
• לפתוח עלה פילו אחד למרוח חמאה מומסת וסוכר
• לחתוך לרוחב 4 לאורך 3 סה"כ 12 ריבועים
• בתבנית מאפינס להניח 3 ריבועים אחד על השני
• להכניס 2 כפיות גדושות מלית
• לסגור את הקצוות על המלית
• כך לעשות בכל העלים
• לאפות בחום של 180° למשך 25 דקות