- רדיו קול חי - -

עוגת גבינה חמאת בוטנים ושוקולד / ליאת

חומרים:
• 6 גביעי קפ קייקס עגולים מקרטון
• כוס פירורי עוגיות
• 50 ג' חמאה מומסת
• 2 שמנת מתוקה 500 מ"ל
• גביע שמנת חמוצה
• 2 גביעי גבינה לבנה 500 ג'
• חצי שקית פודינג וניל עלית
• 4 כפות גדושות חמאת בוטנים
• 200 ג' שוקולד מריר חתוך קוביות
• כף חמאה

הכנת התחתית:
• מערבבים הפירורים יחד עם החמאה מניחים בכל קאפ קייקס בצורה אחידה ומהודקת.
• מעבירים למקפיא
הכנת המוס:
• מקציפים את הקצפת עד שהיא יציבה
• מוסיפים את השמנת חמוצה, הגבינה והפודינג מערבבים היטב
• מחלקים ל3 קערות
• יוצקים שכבה לבנה בכל קפ קייקס
• מעבירים למקפיא לחצי שעה
• שמים בקערית את החמאת בוטנים ומוסיפים לה 4 כפות של המוס
• מערבבים בחוזקה לתערובת אחידה ויוצקים בכל אחד מהגביעים
• מעבירים למקפיא שוב לחצי שעה
• ממיסים בסיר קטן את השוקולד והחמאה עד שהם נמסים
• מצננים ומוסיפים את המוס מערבבים היטב ויוצקים את השכבה האחרונה בגביעים
• מכניסים למקפיא ל4 שעות
• לפני ההגשה מקלפים את הנייר קפ קייקס ומניחים את העוגות על כל צלחת
• מגישים רבע שעה לפני על מנת שהמוס יפשיר