- רדיו קול חי - -

גלידת רולדה בטעם תות ווניל / מרים

חומרים לשכבה הורודה:
• 1 שמנת מתוקה
• כוס וחצי מחית תותים (תותים טחונים בבלנדר)
חומרים לשכבה הלבנה:
• 3 ביצים
• 1/2 כוס סוכר
• 1 שמנת מתוקה
• ו אינסטנט פודינג ווניל של עלית

אופן ההכנה:
• לשכבה הורודה:
• להקציף את השמנת
• להוסיף את מחית התותים
• לשטוח בתבנית תנור
• להקפיא למשך שעה
• לשכבה הלבנה:
• להקציף 3 חלבונים עם סוכר
• להוסיף את השמנת ופודינג
• להוסיף את החלמונים
• לשטוח מעל השכבה הוורודה
• להקפיא חצי שעה
• להוציא מהמקפיא ולגלגל לרולדה
• אם זה מדי קפוא להמתין מס' דקות להפשרה קלה ואז לגלג.