- רדיו קול חי - -

קינוחי לוטוס בכוסות/ שובל

חומרים:
• 12 עוגיות לוטוס מרוסקות גס
• 1 שמנת מתוקה 38%
• 1 כוס חלב (200 מ"ל)
• 1 חב' אינסטנט פודינג וניל "עלית"
• 2 כפות גבינה 5%
• ממרח לוטוס עם פירורי לוטוס בפנים-מוצר חדש ומטריף (כף גדושה לתערובת הקרם, כף נוספת לזילוף בין השכבות)
• שוקולד פרה מריר עלית מגורד לעיטור

אופן הכנה:
• לקערת מיקסר שופכים אינסטנט פודינג וניל, חלב, שמנת, ומתחילים להקציף במהירות גבוהה.
• לערבב את הגבינה עם ממרח הלוטוס עד לאיחוד מלא.
• כשהקרם מתייצב לקפל אותו לתערובת הגבינה-לוטוס.
• להכניס לכמה דקות למקרר.
• לוקחים שקית זילוף (אני משתמשת בחד פעמית, הכי נוח ללכלך ולזרוק ישר לפח). וגוזרים בשקיות הזילוף פתח של 1 ס"מ.
• מזלפים שכבה של קרם לתוך כוסות שקופות ויפות.
• מעליה מפזרים שכבה של פירורי לוטוס,
• מעליה מזלפים עוד שכבה של קרם.
• מכניסים כף לוטוס למיקרו וממיסים למצב נוזלי (ברגע שנמס לעצור, להימנע מחימום יתר!)
• מעל שכבת הקרם השנייה שופכים מעט מנוזל הלוטוס,
• עליו מפזרים שוב עוגיות מגורדות.
• מסיימים עם שכבת קרם נוספת.
• מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד לכ-3 שעות.
• לפני ההגשה מגרדים שוקולד מריר "עלית" ומפזרים מעט משברי העוגיות.