- רדיו קול חי - -

הזוכה בתחרות פודינג עלית – עוגת בומב שושני תות וניל / מינדי

הזוכה בתחרות פודינג וניל עלית לשבועות – מינדי שהכינה עוגת בומב שושני תות וניל

האזינו לרגע הזכייה:

/wp-content/uploads/2015/05/winner.mp3 [1]

 

המתכון:

חומרים לרולדה:
• 8 ביצים
• קורט מלח
• 1.5 כוסות סוכר
• 1.5 כוסות קמח
• 1 כוס שמן
• שקית א.אפיה
• 12 כפות אינסטנט פודינג וניל של עלית
• צנצנת מלית תות (ניתן לרכוש בחניות מתמחות למוצרי אפיה).
חומרים למילוי הבומב:
• 2 קצפת מתוקה
• חב' אינסטנט פודינג וניל של עלית
• צנצנת מלית תות

אופן ההכנה:
• מקציפים חלבונים עם סוכר והמלח לקצף עבה ומבריק
• את החלמונים מערבבים עם הקמח. א. אפיה. שמן. ופודינג.
• לקבל לתוך הקצף
• לשמן ניר אפיה לשפוך לגובה ס"מ ולאפות 10 דק' 180 מ'
• כשהרולדה מוכנה וחמה מגלגלים אותה יחד עם הנייר אפיה ועוטפים אותה במגבת עד שהיא מתקררת.
• פותחים מורחים: שכבה יפה של מלית תות. מגלגלים ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
• לוקחים קערה עגולה ומתחילים לרפד אותה בפרוסות הרולדה.
• מקציפים את השמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל עלית ומורחים על פרוסות הרולדה.
• מקפאים.
• מקציפים שמנת מתוקה עם מלית תות מורחים על שכבת וניל הקפואה
• מכסים עם ניילון נצמד ומקפאים הקפאה ארוכה.
• הופכים מוצאים את הקערה והעוגה מוכנה……..