צפו • במטבח של מירי: עוגת גבינה סנדוויץ לחג השבועות

    מירי זורגר 5 Comment on צפו • במטבח של מירי: עוגת גבינה סנדוויץ לחג השבועות
    21:01
    18.04.24
    אבי מימרן No Comments on הפיגוע המחריד בבנימין: "בדקנו היטב את בטיחות החווה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    עוגת גבינה סנדוויץ

    מצרכים

    לבצק

    2.5 כוסות קמח

    1/2 קוביה או 1/2 שקית שמרים טריים 'שמרית'

    200 גר' חמאה

    2 חלמונים

    3 כפות סוכר

    2 סוכר וניל

    מלית גבינה

    1 1/2 ק"ג גבינה

    3 כוסות אבקת סוכר

    2 סוכר וניל

    1 שמנת מתוקה

    6 ביצים

    2 שקיות אינסטנט וניל

    אופן ההכנה

    את קוביית השמרים יש לפורר לתוך הקמח (אין צורך להמיס)
    להוסיף בהדרגה את שאר הרכבים כשהחמאה אחרונה
    לערבל בין 8-10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש
    את הבצק יש להעביר ללילה במקרר

    הכנת המלית

    ערבבי את המצרכים לקרם חלק

    טעמי ותקני תיבול

    הרכבת המנה

    חלקי את הבצק ל 2 רדדי ורפדי תבנית בגודל 30 על 40

    הניחי מעל הבצק את המלית

    רדדי את החצי השיני חתכי לרצועות וערכי כשתי וערב על המלית

    הברישי בביצה

    אפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 10 ד

    אפי כ 50 ד' נוספות החום של 160 מעלות

    קררי לילה

    חתכי למנות

    העוגה מעולה בהקפאה



    5 תגובות

    מיין תגובות
    1. 5

      תודה על המתכון, אך מדוע ישנם הבדלים בין המתכון החזותי למתכון הכתוב? למשל, בזמן ההשהיה של הבצק? במתכון הכתוב נאמר להתפיח כשעה, ואילו בסרט נאמר להשהות לילה במקרר? מהי הגרסה הנכונה? כמו כן, מה כדאי לשים למעלה, משטח שלם של בצק או שתי וערב?

    2. 4

      הבצק לא יוצא מאוחד, אני עושה אותו על פי הכתוב בעיתון בופה, וזה לא נראה כמו פה?
      במתכון הכתוב לא כתוב מים, לא בעיתון ולא כאן, ובסרט רואים ששמים מים? היש כאן טעות?

      חבל על החומרים, מי יכול לעדכן?
      תודה רבה

    3. 3

      האם מוסיפים מים לבצק?

    4. 1

      במתכון הרשום יש להשתמש בחצי קובית שמרים ובוידאו מירי מראה קוביה שלמה. בנוסף במתכון הרשום יש להשתמש בתערובת הגבינה ב 6 ביצים ואילו בוידאו לא ראו שיש 6 ביצים. כמו כן זמן האפיה ברישום ובוידאו שונה. בבקשה עדכנו אותנו. תודה