הכירו את הגאדג'ט הישראלי שיפתור את הויכוחים סביב המנגל

    שלום בידרמן No Comments on הכירו את הגאדג'ט הישראלי שיפתור את הויכוחים סביב המנגל
    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    יש כאלו הטוענים שהסטייק מוכן לאחר שהופכים אותו פעם אחת, אחרים טוענים שצריך לעבוד עם צריבה וסגירת הנתחים כדי לשמור אותם עסיסיים. מתקן אלקטרוני חדשני של חברת אגרולן מרמת הגולן, שם סוף לויכוחים ויגלה מה הקבב או הסטייק "מרגישים" ומתי הם מוכנים עבורכם.

    מעתה אין צורך בניחושים אם נתח הבשר עשוי במידה הראויה – מתקן אלקטרוני יצפצף בדיוק ברגע שהנתח עשוי במידה הנדרשת: well done, rare medium ואף יעניק "ציון" למידת המוכנות של הבשר.

    המתקן של אגרולן עשוי מדקר שאותו נועצים בנתח הבשר בעודו בתנור או על המנגל ומצג אלקטרוני שבו יש להזין את מידת ההכנה הרצויה וסוג הבשר לפי חלוקה של עוף, בקר או כבש. ציוד עמיד עד לטמפרטורה של 250 מעלות.



    0 תגובות