- רדיו קול חי - -

שלחן עורך • מירי זורגר עם מתכון לקרפיון בבצלים

חג הפסח כבר כאן ואנו מגישים באדיבות מועצת הדגים מתכון נוסף של מירי זורגר לקרפיון בבצלים.

בתיאבון.

מצרכים

4 מנות קרפיון קרובות לראש

3 בצלים פרוסים

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

1 כף תבלין לשקשוקה

3 כפות פטרוזליה קצוצה

1/2 כוס מים

אופן ההכנה

מסדרים בסיר סוטאז את הבצלים

מעל הבצלים יש להניח את מנות הדג ולתבל

ממלאים מים עד חצי מהגובה ומבשלים לרתיחה

מכסים ומבשלים שעתים

מגישים בטמפרטורת החדר