על זה לא חשבתם: גלידה בטעם חרוסת

    שמואל וייס 4 Comment on על זה לא חשבתם: גלידה בטעם חרוסת
    7:00
    19.04.24
    חדשות קול חי No Comments on דיווחים זרים: ישראל תקפה שורת מטרות באיראן | מתעדכן

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    בליל הסדר אנו מטבלים את המרור בחרוסת, על מנת להפיג את טעמו המר (אצל מי יותר ואצל מי פחות) של המרור. בחברת הגלידות האמריקנית הפופולרית בן אנד ג'ריס שמעו על המאכל היהודי המסורתי המתוק במוצהר, והחליטו לעלות על הגל.

    המותג הוציא לחנויות גלידה מסוג חדש ומפתיע, גלידה בטעם חרוסת (!!). המיזם נשמע יותר כמו גימיק זול מאשר כמו טעם חדש של גלידה של בן אנד ג'ריס, אך הספקנים שביניכם מוזמנים לצאת לצרכניה הסמוכה ולראות את המוצר במקפיאים, (או לחילופין לראות את התמונה שבראש העמוד).

    כמה מאלו שהספיקו לטעות את גלידת החרוסת החדשה, חלוקים בדעותיהם האם אכן טעמה מזכיר את החרוסת, או שאין לה כל קשר אליה. בהתחשב בכך שיש הבדל גדול בין טעמה של החרוסת בכל בית ובית בישראל, אנו מסוגלים בהחלט להבין זאת.



    4 תגובות

    מיין תגובות
    1. 2

      למה אוכלים חרוסת? בגלל שזה מר אז אם אתה לא רוצה לאכול מר אל תאכל חרוסת

    2. 1

      אנו כל שנה בפזח לוקחים את השאריות של החרוסת והופכים מוסיפים ביצים מוקצפות ומקפאים לגלידה הילדים מאוד אוהבים.