על זה לא חשבתם: גלידה בטעם חרוסת
שמואל וייס 4 Comment on על זה לא חשבתם: גלידה בטעם חרוסתהתכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- דיווחים זרים: ישראל תקפה שורת מטרות באיראן | מתעדכן
- כשאנטישמים מחזירים בתשובה | פרשת מצורע
- פרשת מצורע: העוצמה שבדיבור
- חשיפה: הסוד הגדול של ליל פסח
- החזן מגיש: ביצוע מיוחד ללחן הידוע של 'תפילת טל'
תגיות
בליל הסדר אנו מטבלים את המרור בחרוסת, על מנת להפיג את טעמו המר (אצל מי יותר ואצל מי פחות) של המרור. בחברת הגלידות האמריקנית הפופולרית בן אנד ג'ריס שמעו על המאכל היהודי המסורתי המתוק במוצהר, והחליטו לעלות על הגל.
המותג הוציא לחנויות גלידה מסוג חדש ומפתיע, גלידה בטעם חרוסת (!!). המיזם נשמע יותר כמו גימיק זול מאשר כמו טעם חדש של גלידה של בן אנד ג'ריס, אך הספקנים שביניכם מוזמנים לצאת לצרכניה הסמוכה ולראות את המוצר במקפיאים, (או לחילופין לראות את התמונה שבראש העמוד).
כמה מאלו שהספיקו לטעות את גלידת החרוסת החדשה, חלוקים בדעותיהם האם אכן טעמה מזכיר את החרוסת, או שאין לה כל קשר אליה. בהתחשב בכך שיש הבדל גדול בין טעמה של החרוסת בכל בית ובית בישראל, אנו מסוגלים בהחלט להבין זאת.
לפחות לו פיסטוק…
*לא
למה אוכלים חרוסת? בגלל שזה מר אז אם אתה לא רוצה לאכול מר אל תאכל חרוסת
אנו כל שנה בפזח לוקחים את השאריות של החרוסת והופכים מוסיפים ביצים מוקצפות ומקפאים לגלידה הילדים מאוד אוהבים.