מירי זורגר במתכון לפורים: שושני שמרים

    מירי זורגר No Comments on מירי זורגר במתכון לפורים: שושני שמרים
    21:01
    18.04.24
    אבי מימרן No Comments on הפיגוע המחריד בבנימין: "בדקנו היטב את בטיחות החווה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

     

     

    מצרכים

    לבצק

    1 ק"ג קמח

    1 קוביית שמרית

    2 ביצים

    1 כפית מלח

    1 כוס סוכר

    2 כוסות מיץ תפוזים

    2 סוכר וניל

    200 גר' מרגרינה או חמאה

    למלית פרג

    2 כוסות פרג טרי טחון

    1/2 כוס מים רותחים

    2 כוסות סוכר

    גרודת לימון מלימון 1

    1 שקית אינסטנט וניל

    להברשה

    2 ביצים טרופות

    להברשה אחרי האפיה

    סירופ סוכר

    1 כוס סוכר

    1 כוס מים

    אופן ההכנה

    הכיני בצק מהמצרכים הנ"ל והניחי במקרר ללילה

    הכנת המלית

    ערבבי את כל המצרכים לקרם אחיד וסמיך

    חלקי את הבצק ל 8 חלקים

    רדדי כל על לפס צר וארוך

    מרחי ממלית הפרג וגלגלי

    חתכי ל 2 וגלגלי לצמה

    חתכי מקטעים של כ 8 ס"מ סגרי לחישוק והניחי בתבני מאפינס

    הברישי בביצה

    אפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלו ואפי עד להשחמה

    הכנת הסירופ סוכר

    הביאי לרתיחה מים וסוכר בשלי עד שהסוכר נמס

    כשהעוגיות יצאו מאפיה הברישי בסירופ סוכר

     



    0 תגובות