מעבר לאתר המותאם

תכינו בבית • סופגניות ורוגלעך חלביים במלית שוקולד

מירי זורגר 1 Comment on תכינו בבית • סופגניות ורוגלעך חלביים במלית שוקולד

סופגניות אפיות במלית שקולד השחר

מצרכים

1 ק"ג קמח

50גר' שמרים

8 כפות סוכר

20גר' חמאה

2 כסות חלב

2 סוכר וניל

2 כפות קוניאק

2 בצים

1 כפית מלח

מלית

1 חב שקולד השחר חלבי

לצפוי

50גר' חמאה להברשה

לסירופ סוכר

2 כסות סוכר

2 כסות מים

אופן הכנה

בקערת המיקסר הניחו את מצרכי הבצק ועבדו כ- 10 דקות לבצק.

כס והתפחי כשעה

הכנת הסירופ סוכר

בסיר בשלו את המים והסוכרעד להמסה מלאה של הסוכר והניחו להתקר

צרו כדורים במשקל של 30גר' וסדרו על גבי תבנית מרופדת בניר אפי והתפיחו כחצי שעה נוספת

את המלית העבירו לשקית זילוף

פיתחול כדר ושטחו אתו

זלפו בנדיבות מהשקולד סיגר וכדרו לכדור

הניחו תבנית סליקון שקעים מניהברישו בחמאה ומסת אפו בתנור שחומם מראשל 180 מעלותעד להשחמה

כשהסופגניות יצאות מהתנור הברישו מיד בסירופ סוכר

אפשר לאפות את הסופגניות לא המלית ולאחר האפיה לחתך ומלא

 

רוגלעך חלבי עם שוקולד השחר

מצרכים

לבצק

500 גר' קמח לחם

100 גר' סוכר

1/2 כפית מלח

20 גר' שמרים

3 חלמונים

100 מ"ל חלב

150 גר' חמאה

למילוי

1 חב שוקולד השחר

להברשה

1 ביצה מקושקשת

לציפוי

סירופ סוכר

1 כוס מים

1 כוס סוכר

אופן ההכנה

מכינים בצק מהמצרכים הנ"ל ומניחים להתפחה לכשעה או עד שמכפיל הנפח

הרכבת המנה

מחלקים ל-2 את הבצק

מרדדים כל חלק לעלה מלבני

מורחים את השוקולד על העלה ומקפלים את העלה ל2 ברוחב שלו

חותכים למשולשים ומגלגלים לקרואסונים

מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה

מברישים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 ד' או עד להשחמה

הכנת הסירופ

מבשלים לרתיחה את הסוכר והמים וכרתח והסוכר נמס מסירים מהאש

כשהקרואסונים יוצאים מהתנור מברישים בסירופ הסוכר

מעולה בהקפאה



1 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

מיין תגובות