מעבר לאתר המותאם

ניחוחות שבת עם מירי זורגר • מאפי שמרים

מירי זורגר No Comments on ניחוחות שבת עם מירי זורגר • מאפי שמרים

מלית פרג או אגוזים  לקראנצ שמרים

מצרכים

1 כוס פרג או אגוזים

2 כוסות סוכר

1 שקית אינסטנט וניל

1 כוס מים רותחים

מיץ מחצי לימון

1 כפית גרודת לימון

אופן ההכנה

שמים בערה את כל המצרכים למעט המים

ושופכים את המים הרותחים מעל מערבבים לקבלת מסה אחידה סמיכה

 

עוגת נס קפה

מצרכים לבצק

4 כוסות קמח

2 כפות סוכר

חצי כוס מים

4 חלמונים

25 גר' שמרים

300 גר' מרגרינה

2 סוכר וניל

מלית

4 חלבונים

2 כפות גדושות קפה נמס

1 1/4 כוסות סוכר

אופן ההכנה

הכיני בצק וחתכי ל4

הכיני מלית

הקציפי חלבונים וסוכר והוסיפי קפה לקצף רך ויציב

הרכבת העוגה

רדדי עלים והניחי בצק מלית בצק סיימי בבצק

אפי בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה

 

מלית שוקולד לעוגת שמרים

מצרכים

100 גר' קקאו משובח

300 גר' סוכר

1 שקית אינסטנט וניל

100 גר' חמאה מומסת

1/2 כוס מים רותחים

1 ביצה

אופן ההכנה

את המצרכים שמים במעבד מזון ומערבבים למסה הומוגנית

אם סמיך מדי להוסיף עוד מיים חמים

 

קרואסון זיתים מבצק שמרים

מצרכים

1 ק"ג קמח

1 כף מלח

2 כפות שמרים יבשים

3 כוסות מים

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

אופן ההכנה

מכינים בצק מכל המצרכים ומתפיחים

ממלאים בבצל מטוגן  או זיתים ואופים

 

שמרים חלבי במלית שוקולד

מצרכים

500 גר' קמח לחם

100 גר' סוכר

7 גר' מלח

20 גר' שמרים

3 חלמונים

100 מל חלב

150 גר' חמאה

מלית

150 גר' חמאה

150 גר' שוקולד מריר

150 גר' שוקולד חלב

30 גר' אינסטנט וניל

1 חלבון

אופן ההכנה

הכיני בצק מהמיצרכים הנ"ל  ומניחים בקרור ל כ 6 שעות

המלית

מערבבים את המצרכים לקרם חלק

הרכבה

מרדדים את הבצק למלבן מורחים את המלית ומגלגלים לגליל

מלפפים אותו כמו חילזון ומניחים להתפחה כ 20 ד'

אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 40 ד' או עד להשחמה

 

קראנץ -

מצרכים:

בצק שמרים -

1 ק"ג קמח
2 ביצים
200 גר' מרגרינה או 1 כוס שמן
5 כפות סוכר
1 כפית מלח
כ- 1/2 ליטר מים
2 שקיות סוכר וניל


0 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>