צפו: שלחן חג עם מירי זורגר • אמנון בקרמבל

    מירי זורגר No Comments on צפו: שלחן חג עם מירי זורגר • אמנון בקרמבל
    21:01
    18.04.24
    אבי מימרן No Comments on הפיגוע המחריד בבנימין: "בדקנו היטב את בטיחות החווה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    השפית מירי זורגר בהפקה מיוחדת לשלחן החג והפעם מושט –אמנון בקרמבל. תהנו.

    מצרכים
    6 פילטים של דג מושט

    לתיבול הדג
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    3 כפות פטרוזיליה קצוצה
    3 שיני שום כתושות
    5 כפות שמן
    למסת הקרמבל
    2 כוסות פירורי לחם
    4 שיני שום כתושות
    3 כפות פטרוזיליה קצוצה
    4 כפות שמן
    2 ביצים
    1/2 כפית מלח
    מעט פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה
    הניחי את הפלטים בקערת ערבול
    מעל הניחי את התבלינים
    ערבבי ועסי את הדגים עם מסת התיבול לציפוי מושלם של הפיליטים
    הניחי לשעה במקרר

    הכנת הקרמבל
    בקערה הניחי את המצרכים וערבבי היטב לקבלת פירורים שווים

    הרכבת המנה
    מעל תבנית אפיה סגרי את מנות הדג כשהעור כלפי מעטה
    פזרי בנדיבות את הקרמבל על כל המנה

    הדקי היטב
    אפי בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 15 ד'
    הגישי חם



    0 תגובות