שלחן חג עם מירי זורגר • גפילטע פיש בהגשה מיוחדת

    מירי זורגר No Comments on שלחן חג עם מירי זורגר • גפילטע פיש בהגשה מיוחדת

    כך מתכוננים לפסח • בהמשך לסדרת מתכוני הדגים של מירי זורגר אנו מגישים מתכון נוסף של געפילטע פיש מלכותי בהגשה מיוחדת • בתיאבון

    19:28
    24.04.24
    אבי יעקב No Comments on קוגל או נשק חם? הדרישות של הרב ברושויסברגר לגיוס בצה"ל • צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    בהמשך לסדרת מתכוני הדגים של מירי זורגר אנו מגישים מתכון נוסף של געפילטע פיש מלכותי בהגשה מיוחדת. בתיאבון

    מצרכים
    500 גר' פילה קרפיון ללא עצמות ההידרה והעור
    2 בצלים
    2 גזרים
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    3 כפות סוכר
    קמצוץ צילי טחון
    2 ביצים
    1 כוס קמח מצה

    לקישוט
    מקלות גזר
    לציר הבישול
    3 ראשים חתוכים ל 2
    עצמות מהדגים
    2 בצלים פרוסים
    4 גזרים פרוסים
    5 כפות סוכר
    1 כפית מלח
    1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    2 פלפל שאטה קטנים
    2 ליטר מים

    אופן ההכנה
    טוחנים את פילה הדג פעמים מוסיפים לטחינה את הבצלים והגזר
    מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב
    פורסים נייר כסף ומעל מסדרים חופף ניילון נצמד
    שמים את מסת הדגים במרכז מסדרים מקלות גזר ומגלגלים לרול בקוטר 4 ס"מ
    מכינים כך את כל המסה

    הכנת הציר
    בסיר שמים את כל המצרכים מבשלים שעתים טועמים ומתקנים תיבול
    בציר הדגים מבשלים כשעה את הרולים
    מצננים ומקלפים את העטיפה
    מקררים לילה פורסים ומגישים



    0 תגובות