שלחן החג עם מירי זורגר • דג בורי טרי ועסיסי

    מירי זורגר No Comments on שלחן החג עם מירי זורגר • דג בורי טרי ועסיסי
    21:01
    18.04.24
    אבי מימרן No Comments on הפיגוע המחריד בבנימין: "בדקנו היטב את בטיחות החווה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    השפית מירי זורגר מגישה מתכון נפלא לדג בורי טרי חם, עסיסי וטעים שלחן החג. בתיאבון

    בורי בירקות אדומים

    מצרכים
    1 דג בורי פרוס
    לירקות
    3 עגבניות חלוטות וקלופות חתוכות לקוביות
    1 גמבה קצוצה
    4 שיני שום
    1 פלפל שאטה טרי קצוץ
    1 מיכל רסק עגבניות של 250 גר'
    1 כוס מים
    4 כפות כוסברה קצוץ
    1 כפית מלח
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    1/2 כפית כמון
    1 כף פפריקה מתוקה
    1 כף פפריקה מעושנת
    5 כפות שמן לטיגון

    לציפוי הדגים
    1 כף פפריקה מתוקה
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    1 כפית מלח
    1/3 כוס שמן

    אופן ההכנה
    הכיני את הירקות
    חממי שמן בסיר סוטאז וטגני את השום קלות הוסיפי את הפלפלים וטגני כ 3 ד'
    הוסיפי את העגבניות וטגני 3 ד' נוספות
    הוסיפי את שאר המצרכים והתבלינים והביאי לרתיחה
    טעמי ותקני תיבול
    בשלי כשעה

    הכנת ציפוי הדגים
    ערבבי בקערה את מצרכי התיבול של הדג וטבלי את הדגים במרינדת הציפוי
    הניחי את הפרוסות בתוך הרוטב ובשלי שעה וחצי על אש נמוכה בסיר מכוסה
    אפשר גם לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כשעה וחצי מכוסה
    הגישי חם עם חלה טריה



    0 תגובות