מעבר לאתר המותאם

ניחוחות שבת עם מירי זורגר • י"ח אב תשע"ד

מירי זורגר 1 Comment on ניחוחות שבת עם מירי זורגר • י"ח אב תשע"ד

לחמניות שוקולד ציפס

מצרכים

1 ק"ג קמח

50 גר' שמרים

3/4 כוס שמן

2 ביצים

100 גר' חמאה

1/2 כוס סוכר

400 מ"ל מים או חלב

300 גר' שוקולד ציפס

1 כפית מלח

אופן ההכנה

בקערה שמים את המצרכים מלבד השוקולד ציפס ומעבדים לבצק אחיד

כ 8 ד' לישה

מוסיפים את השוקולד ציפס ומעבדים 2 ד' נוספות

אם הבצק נוזלי מדי אפשר להוסיף מעט קמח

מתפיחים כשעה את הבצק

יוצרים כדורים מהבצק במשקל של 30 גר' ומכדררים

מניחים בתבנית שקעים של מאפינס מיני

מורחים בביצה

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 ד' או עד להשחמה.

 

עוגיות סוכריות צבעוניות

מצרכים

300 גר' קמח

200 גר' חמאה

100 גר' אבקת סוכר

1 ביצה

לקישוט סוכריות עדשים קטנות

אופן ההכנה

מכינים בצק מהמצרכים הנל

מכדררים לכדורים ומקשטים בסוכריות צבעוניות כרצונכם

מרפדים תבנית בנייר מניחים מעל את העוגיות

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

או עד להשחמה.

 

הפיצה של מלכי ניויורק

מצרכים

בצק

6 כוסות קמח

2 כוסות חלב חמים

2 1/2 כפות שמרים יבשים

4 כפות שמן

1/2 כפית מלח

לציפוי

500 גר' רסק עגבניות

3 עגבניות טריות

1/2 כוס מים

4 שיני שום

1 כפית מלח

1/2 כוס רוטב צילי

פלפל שחור גרוס טרי

250 גר' גבינה צהובה מגוררת

זיתים פרוסים

אופן ההכנה

הכיני בצק מהמצרכים הנ"ל ומתפיחים כשעה

הכנת הרוטב

במעבד המזון שמים את כל המצרכים מעבדים לרוטב חלק טועמים ומתקנים תיבול

 



1 תגובות

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

מיין תגובות
  1. 1

    שלום וברכה , במתכון של הפיצה חסר סוף ההכנה, האם משטחים את הבצק ומוסיפים גבינה צהובה ? וכמה זמן בתנור. תודה לך