- רדיו קול חי - -

ארוחת הצהריים: קציצות ברוטב פיקנטי

מתחשק לכם לפלפל קצת את ארוחת הצהריים? קבלו את המתכון שידאג לכם למנה פשוטה, מזינה וטעימה במיוחד.

המרכיבים:
1/4 כוס שמן
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית כמון
1/2 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 אריזה קציצות של “עוף טוב” / קציצות קלאסיות מהודו משובח
6-5 פלפלים אדומים חריפים טריים (זהירות עם החריף. הפעילו שיקול דעת בעניין הכמות)
7 גבעולי כוסברה קצוצים.

אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את השום ומטגנים כמה שניות, בלי שיישרף.

מוסיפים 2/3 כוס מים ואת הכמון, אבקת המרק, הכורכום, הפפריקה והפלפל השחור ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הקציצות (אין צורך להפשיר אותן מראש),עוד 2/3 כוס מים ואת הפלפלים השלמים. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 25 דקות. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מערבבים ומגישים.