ארוחת הצהריים: קציצות ברוטב פיקנטי

    יפה בן ברוך No Comments on ארוחת הצהריים: קציצות ברוטב פיקנטי
    12:46
    19.04.24
    אבי יעקב No Comments on הלכה למעשה: מרן הגאב"ד הגר"מ גרוס בדרשת שבת הגדול | צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתחשק לכם לפלפל קצת את ארוחת הצהריים? קבלו את המתכון שידאג לכם למנה פשוטה, מזינה וטעימה במיוחד.

    המרכיבים:
    1/4 כוס שמן
    2 שיני שום כתושות
    1/2 כפית כמון
    1/2 כפית אבקת מרק עוף
    1 כפית כורכום
    1 כף פפריקה מתוקה
    1 כפית פלפל שחור גרוס
    1 אריזה קציצות של “עוף טוב” / קציצות קלאסיות מהודו משובח
    6-5 פלפלים אדומים חריפים טריים (זהירות עם החריף. הפעילו שיקול דעת בעניין הכמות)
    7 גבעולי כוסברה קצוצים.

    אופן ההכנה
    מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את השום ומטגנים כמה שניות, בלי שיישרף.

    מוסיפים 2/3 כוס מים ואת הכמון, אבקת המרק, הכורכום, הפפריקה והפלפל השחור ומביאים לרתיחה.

    מוסיפים את הקציצות (אין צורך להפשיר אותן מראש),עוד 2/3 כוס מים ואת הפלפלים השלמים. מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים 25 דקות. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מערבבים ומגישים.



    0 תגובות