הזוכה בסדנת שבועות: מפרום חצילים ממולא גבינה בולגרית ברוטב עגבניות
יעל איבר No Comments on הזוכה בסדנת שבועות: מפרום חצילים ממולא גבינה בולגרית ברוטב עגבניותהתכניות האחרונות
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- השרה מירי רגב: "לא מאמינה שהחרדים יפרשו מהממשלה"
- הרב שווינגר: "עולם הישיבות ישרוד גם בלי תקציב"
- ישי כהן: "התלהבנו מהרפורמה והזנחנו את חוק הגיוס"
- דרעי זעם על סמוטריץ', נתניהו הבטיח: "ארגיע אותו"
- המערכת הפוליטית כמרקחה: קריאות לפרישה מהממשלה
תגיות
במסגרת סדנאות האוכל של רדיו קול חי לחג השבועות נבחר מתכון מוצלח נוסף שזיכה את שולחו בפרס. קבלו את המתכון הנפלא למפרום חצילים ממולא גבינה בולגרית ברוטב עגבניות. המתכון של לירון
המצרכים:
1 חציל גדול
למלית:
1 חבילה גבינה בולגרית
2 בצלים קצוצים
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום כתושה
לבלילת הטיגון:
3 ביצים טרופות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
לרוטב עגבניות:
4 עגבניות חתוכות
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
1/2 פלפל חריף
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. חותכים את החציל לפרוסות בעובי 2 ס"מ, אח"כ חותכים חריץ באמצע כל חתיכה כמעט עד לסוף.
2. מערבבים את הביצים יחד עם התבלינים ליצירת בלילה.
3. מקמחים את החצילים ומכניסים אל בלילת הביצים.
4. מטגנים בשמן עמוק למשך 2 דקות, מסננים ומעבירים לתבנית פיירקס.
המלית:
1. מטגנים את הבצלים, השום והפטרוזיליה עד לשקיפות, ומצננים.
2. קוצצים את הגבינה הבולגרית ומערבבים עם מלית הבצלים.
רוטב העגבניות:
1. מטגנים בסיר את הבצל, עגבניות, רסק שום ופלפל חריף.
2. מתבלים במלח ופלפל. ומבשלים את הרוטב למשך כ- 20 דק'.
3. ממלאים את החצילים במלית הגבינה ומגלגלים.
3. שופכים את רוטב העגבניות מעל החצילים המגולגלים ואופים בתנור למשך כ- 20 דק'.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.