- רדיו קול חי - -

מירי זורגר מכינה נתחוני פרגית מוקפצים עם בצלים

כריך בריאות – נתחוני פרגית מוקפצת בבצלים

מאת מירי זורגר
מצרכים
6 פרגיות
4 בצלים פרוסים
4 שיני שום פרוסות
מלח פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת

אופן ההכנה
את הפרגיות יש להמליח ולפלפל ולטגן משני הצדדים בשמן
באותה מחבת יש לטגן את הבצל הפרוס עד להשחמה להוסיף את שיני השום ולטגן 2 ד נוספות
את הפרגית שטיגנו יש לחלק ל 4 ולהוסיף אל המחבת
לתבל ולערבב
להמשיך לטגן עוד כ 5 דקות
להסיר מהאש ולהגיש